Allure (klein)

212,00

  • Techniek Massief brons
  • Afmeting 25 cm
Artikelnummer: MA00733BR Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Bijzonder kunstsculptuur: Allure (klein) van Ger van Tankeren

Uniek en origineel cadeau

Ontdek het prachtige kunstsculptuur Allure (klein), ontworpen door de gerenommeerde kunstenaar Ger van Tankeren. Dit unieke stuk is vervaardigd uit massief brons en rust op een elegante marmeren sokkel. Het sculptuur wordt geleverd met een kaartje waarop de titel en de biografie van de kunstenaar vermeld staan, wat het een bijzonder en origineel cadeau maakt.

Over de kunstenaar: Ger van Tankeren

Ger van Tankeren, geboren in Maastricht in 1964, is een autodidact kunstenaar die zijn vaardigheden heeft ontwikkeld door een leven lang kunst te maken. Ondanks het ontbreken van een formele kunstopleiding, heeft hij zich ontpopt tot een zeer gewaardeerd kunstenaar met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Vakmanschap en elegantie

De sculpturen van Ger van Tankeren zijn een toonbeeld van vakmanschap en elegantie. Elk beeld is rijk aan details en spreekt een breed publiek aan. De beelden zijn gemaakt van een tinlegering en vervolgens verbronsd, wat ze een duurzame en luxueuze uitstraling geeft. De diverse thema’s maken de sculpturen geschikt voor zowel huiselijke als professionele omgevingen.

Perfect als relatiegeschenk

Dankzij de aantrekkelijke prijs en de prachtige ontwerpen zijn de beelden van Ger van Tankeren zeer geliefd als relatiegeschenk. Voor grotere afnames, bijvoorbeeld voor zakelijke geschenken, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bestelinformatie

Voor bestellingen buiten Nederland of België, kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met uw internationale bestelling.