Totenkopf Schnecke Chrom

950,00

  • Techniek Polystone
  • Afmeting 35 x 20 cm
  • Oplage 25
Artikelnummer: sn-greychrome-1 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Totenkopf Schnecke Chrom van Caro Sofia

Ontdek de unieke schoonheid van de Totenkopf Schnecke Chrom, een kunstwerk van de getalenteerde kunstenares Caro Sofia. Dit kunstwerk is vervaardigd uit hoogwaardig kunsthars en valt op door zijn gedetailleerde en expressieve vormgeving. De Totenkopf Schnecke Chrom is onderdeel van een beperkte oplage, waarvan wereldwijd slechts 25 exemplaren beschikbaar zijn.

Exclusief en beperkt

Met slechts 25 exemplaren wereldwijd, biedt de Totenkopf Schnecke Chrom een exclusieve kans om een uniek kunstwerk in huis te halen. Elk stuk is met de hand afgewerkt en draagt bij aan de exclusiviteit en waarde van dit kunstwerk.

Over de kunstenares Caro Sofia

Caro Sofia, geboren in Nederland, staat bekend om haar gedurfde en expressieve werken. In een wereld die haar wil laten fluisteren, kiest zij ervoor om te schreeuwen. Haar kunst neemt je mee in een universum zonder regels, waar je niet hoeft te denken, handelen of voelen op een bepaalde manier om geaccepteerd te worden. Ze durft anders te zijn en wil jouw perceptie van de realiteit veranderen.

Neem contact op

Vanwege de exclusiviteit en de hoge kwaliteit van dit kunstwerk, bieden wij geen standaard verzendopties aan. Neem alstublieft contact met ons op voor mogelijkheden omtrent levering.

Voeg de Totenkopf Schnecke Chrom toe aan uw collectie en ervaar de kracht en schoonheid van Caro Sofia’s unieke visie.