Litho II

179,00

  • Techniek Lithografie
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Inclusief Lijst met museumglas
Artikelnummer: BXJDJ Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Litho II – originele litho van Toon Tieland

Ontdek de prachtige Litho II, een originele litho van de gerenommeerde kunstenaar Toon Tieland. Dit unieke stuk is met de hand ingeschilderd en gesigneerd door de kunstenaar zelf, wat het een bijzonder waardevol verzamelobject maakt.

Kenmerken van Litho II

  • Originele litho door Toon Tieland
  • Met de hand ingeschilderd en gesigneerd
  • Inclusief zuurvrij passepartout, lijst en museumglas

Unieke collectie in onze galerie

In onze galerie in Amersfoort vindt u een schitterende collectie litho’s van Toon Tieland. Wij nodigen u van harte uit om langs te komen en deze kunstwerken in levende lijve te bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te adviseren en al uw vragen te beantwoorden.

Online aankoop

Wilt u liever vanuit huis genieten van deze prachtige litho? Geen probleem! Litho II is ook eenvoudig online aan te kopen via onze webshop. Voeg dit unieke kunstwerk toe aan uw collectie en geniet van de tijdloze schoonheid die Toon Tieland te bieden heeft.

Waarom kiezen voor Amersfoort Art?

Bij Amersfoort Art combineren we passie voor kunst met jarenlange ervaring in de kunstwereld. Onze diensten omvatten niet alleen de verkoop van kunstwerken, maar ook kunstuitleen en professionele lijstenmakerij. Wij zorgen ervoor dat uw kunstwerk perfect tot zijn recht komt in uw interieur.

Bezoek onze galerie of bestel online en laat u betoveren door de werken van Toon Tieland.