Happy Cow IV

175,00

  • Techniek Handbeschilderd kunsthars
  • Afmeting 30 x 12 x 8 cm
  • Oplage 125
  • Levertijd 1-3 werkdagen
Artikelnummer: PD-HC4 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Happy Cow IV – een uniek kunstobject door Peter Diem

Beschrijving van het kunstobject

Happy Cow IV is een prachtig kunstobject gecreëerd door de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Peter Diem. Dit kunstwerk maakt deel uit van een exclusieve serie van vrolijke koe-objecten die zijn kenmerkende schilderstijl weerspiegelen. Elk kunstobject in deze serie heeft een unieke voor- en achterkant, waardoor elk stuk een individueel karakter heeft.

Hoogwaardige materialen en afmetingen

De vrolijke koeien zijn vervaardigd uit hoogwaardige kunsthars, wat zorgt voor een duurzame en hoogwaardige afwerking. Het kunstobject heeft een formaat van 30 x 12 x 8 cm, waardoor het een opvallende en toch handzame toevoeging is aan elk interieur.

Beperkte oplage en unieke verpakking

Elk kunstobject in deze serie is gesigneerd en genummerd door Peter Diem zelf, met een oplage van slechts 125 stuks per kleur. Dit maakt Happy Cow IV niet alleen een prachtig kunstwerk, maar ook een waardevol verzamelobject. De kunstobjecten worden geleverd in een trendy zwarte verpakking met een bijzondere sluiting, wat het een ideaal geschenk maakt voor kunstliefhebbers.

Over de kunstenaar: Peter Diem

Peter Diem (1954, Coburg) is een Nederlandse kunstenaar die bekend staat om zijn krachtige en expressieve schilderstijl. Diem schildert met een ongekende passie en energie, waarbij hij grote hoeveelheden verf met krachtige streken op het doek aanbrengt. Zijn werk is een weerspiegeling van zijn explosieve levensstijl en zijn voortdurende zoektocht naar kleuren en emoties.

Levenslange passie voor kunst

Al op jonge leeftijd ontdekte Diem zijn grote liefde voor kunst. Vanuit zijn thuisbasis in Amsterdam reist hij de wereld rond op zoek naar inspiratie, die hij bij terugkomst vertaalt in expressieve en kleurrijke schilderijen. Zijn betrokkenheid bij zijn werk is zo intens dat hij soms maar moeilijk afstand kan doen van zijn doeken.

Iconische koeien-schilderijen

Peter Diem is onlosmakelijk verbonden met zijn iconische koeien-schilderijen. Naast de vrolijke koeien en geschilderde reisimpressies werkt hij vol overgave aan kosmische thema’s. Elk doek vertegenwoordigt een complexe ontdekkingsreis waarin je steeds opnieuw iets nieuws kunt ontdekken.

Happy Cow IV is een unieke kans om een stukje van Diems artistieke wereld in huis te halen. Voeg dit prachtige kunstobject toe aan je collectie en geniet dagelijks van de vreugde en energie die het uitstraalt.