Happy Cow III

Verkocht

Artikelnummer: PD-HC3 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Happy Cow III – een kunstobject van Peter Diem

Ontdek de vreugde en levendigheid van Happy Cow III, een uniek kunstobject van de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Peter Diem. Deze prachtige creatie maakt deel uit van een exclusieve serie vrolijke koeien, vervaardigd in Diem’s kenmerkende schilderstijl. Elk kunstobject in deze serie heeft een unieke voor- en achterkant, waardoor geen twee koeien hetzelfde zijn.

Hoogwaardige materialen en afmetingen

De vrolijke koeien zijn gemaakt van hoogwaardige kunsthars, wat zorgt voor duurzaamheid en een verfijnde afwerking. Het formaat van elk kunstobject is 30 x 12 x 8 cm, waardoor ze een opvallende maar toch handzame toevoeging zijn aan elk interieur.

Gesigneerde en genummerde editie

Elk kunstobject is persoonlijk gesigneerd en genummerd door Peter Diem, met een beperkte oplage van slechts 125 stuks per kleur. Dit maakt elk stuk niet alleen een visueel genot, maar ook een waardevol verzamelobject.

Ideaal geschenk in trendy verpakking

De kunstobjecten worden geleverd in een stijlvolle zwarte verpakking met een bijzondere sluiting. Deze trendy verpakking maakt Happy Cow III niet alleen een prachtige aanvulling op uw eigen kunstcollectie, maar ook een perfect geschenk voor kunstliefhebbers.

Over Peter Diem

Peter Diem (Coburg, 1954) is een gepassioneerde Nederlandse kunstenaar die zijn kunst leeft en ademt. Zijn krachtige doeken zijn een weerspiegeling van zijn explosieve levensstijl en zijn zoektocht naar kleuren en emoties. Vanuit zijn thuisbasis in Amsterdam reist hij de wereld rond, waarbij hij zijn ervaringen en gevoelens vertaalt in expressieve schilderijen.

Een wervelwind van creativiteit

Diem’s schildertechniek is intens en dynamisch. Hij brengt enorme hoeveelheden verf aan op het doek, soms rechtstreeks uit de tube en vaak met beide handen tegelijk. Naast zijn iconische vrolijke koeien en reis-impressies, werkt hij ook aan complexe kosmische thema’s, waarbij zijn doeken een ontdekkingsreis vertegenwoordigen.

Onlosmakelijk verbonden met zijn koeien

Peter Diem is vooral bekend om zijn koeien-schilderijen, die een symbool zijn geworden van zijn artistieke visie. Zijn betrokkenheid bij zijn werk is zo intens dat hij soms moeite heeft om afstand te doen van zijn doeken, wat zijn diepe passie voor kunst illustreert.

Voeg een stukje van Peter Diem’s wereld toe aan uw interieur met Happy Cow III en laat u inspireren door de vreugde en levendigheid die deze unieke kunstobjecten uitstralen.