Happy Cow II

Verkocht

Artikelnummer: PD-HC2 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Happy Cow II door Peter Diem

Uniek kunstobject van Peter Diem

Happy Cow II is een kunstobject gecreëerd door de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Peter Diem. Deze serie vrolijke koeien is uitgevoerd in zijn kenmerkende schilderstijl. Elke koe in de serie heeft een unieke voor- en achterkant, wat elk stuk tot een ware blikvanger maakt.

Materiaal en afmetingen

De vrolijke koeien zijn vervaardigd uit hoogwaardige kunsthars en hebben een formaat van 30 x 12 x 8 cm. Dit maakt ze perfect geschikt voor zowel grote als kleine ruimtes, en ideaal voor kunstliefhebbers die op zoek zijn naar een opvallend en uniek kunstwerk.

Gelimiteerde editie

Elk kunstobject in de Happy Cow II serie is gesigneerd en genummerd door Peter Diem zelf. De editie is gelimiteerd tot 125 stuks per kleur, wat de exclusiviteit en verzamelwaarde van deze kunstwerken verhoogt.

Verpakking

De kunstobjecten worden geleverd in een trendy zwarte verpakking met een bijzondere sluiting. Deze stijlvolle verpakking maakt Happy Cow II niet alleen een prachtig kunstwerk voor uzelf, maar ook een ideaal geschenk voor vrienden, familie of collega’s.

Over de kunstenaar: Peter Diem

Peter Diem, geboren in Coburg in 1954, is een Nederlandse kunstenaar die bekend staat om zijn expressieve en krachtige schilderstijl. Hij schildert met een intensiteit en passie die zijn levensstijl weerspiegelt. Diem’s werk is een explosie van kleuren en emoties, geïnspireerd door zijn vele reizen en zijn liefde voor Amsterdam. Zijn schilderijen zijn een complexe ontdekkingsreis waarin je telkens nieuwe elementen ontdekt.

Diem’s betrokkenheid bij zijn werk is zo intens dat hij soms moeite heeft om afstand te doen van zijn doeken. Naast zijn vrolijke koeien en geschilderde reisimpressies, werkt hij vol overgave aan zijn kosmische thema’s. Zijn doeken representeren een voortdurende zoektocht naar betekenis en emotie.

Peter Diem is onlosmakelijk verbonden met zijn koeien-schilderijen, die wereldwijd worden gewaardeerd en verzameld. Happy Cow II is een perfecte representatie van zijn unieke stijl en artistieke visie.