Goodmorning

2.950,00

  • Techniek Mixed media/epoxy
  • Afmeting 100 x 160 cm
  • Oplage 10
  • Kunstuitleen 88,50 p/maand
  • U spaart 59,00 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 295,00 rentevrij
Huur voor € 88,50 p/m
Artikelnummer: BNMYJ Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Goodmorning is een zeer gaaf kunstwerk van Custom de Biest. Dit kunstwerk moet je eigenlijk eens in het echt zien om een goede indruk te krijgen. Een gave combinatie van foto en airbrush technieken en acryl. Het werk is gemaakt op beeboard en op een dibond achtergrond geplaatst. Het kunstwerk is hierdoor maarliefst 5cm dik en lijkt echt van de muur te komen!  Het is afgewerkt met een dikke laag liquid-gloss (epoxy) wat de kleurhelderheid omhooghaalt, beschermt en het kunstwerk een zeer mooie uitstraling geeft. Vervaardigd in een exclusieve editie van 15 genummerde exemplaren. Aangezien er veel handwerk in dit kunstwerk zit,  verschilt ieder exemplaar nét iets van de ander. Dit maakt ieder werk toch weer uniek. Voorzien van certificaat van echtheid. Het kunstwerk is voorzien van ophangsysteem en kan zo aan de wand. Te zien in onze galerie in Amersfoort en beschikbaar in onze kunstuitleen. Dit kunstwerk is ook online te bestellen. Verzending €39,95 in Nederland – Levertijd 1-2 werkdagen. Neem voor buitenlandse bestellingen gerust contact met ons op.

Custom de Biest is de artiestennaam van Max van Alphen (Tilburg 1975). ‘In 2000 ben ik begonnen met het maken van schilderijen van houtskool, krijt en olieverf. Daarna heb ik me gestort op graffiti- en airbrush kunstwerken. De laatste jaren ben ik me ook gaan verdiepen in photo (pop)art met acrylverf, professionele spuitbussen, verfrollers, mallen en sjablonen. Bijna alles heb ik me door zelfstudie eigen gemaakt. Ik haal mijn inspiratie uit de dingen van alle dag.

Mijn primaire focus is het vastleggen van diverse creaties door middel van luxury airbrush art. En daarnaast maak ik gebruik van moderne photo art technieken met rijke kleurpaletten om een uniek droombeeld te creëren. Ik werk impulsief en zonder vooropgezet plan aan mijn creaties. Het blijft elke keer een uitdaging om de beelden die in mijn brein ontstaan goed op het doek of andere ondergrond te kunnen krijgen.’