Frida Kahlo gezien bij KOOS Haarwinkel

1.995,003.650,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Oplage 25
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstkoopregeling 10 x 199,50 rentevrij
  • Kunstuitleen 59,85 p/maand
  • U spaart 39,90 p/maand
Huur voor € 59,85 p/m
Artikelnummer: QTIIW-1 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Frida Kahlo gezien bij KOOS Haarwinkel

Bij KOOS Haarwinkel, de leukste kapsalon van Amersfoort, heb je Frida Kahlo zien stralen! Benieuwd naar de mogelijkheden voor dit kunstwerk? Lees verder!

Exclusief bij Amersfoort Art

Exclusief bij Amersfoort Art kun je de kunstwerken van Karin Vermeer in verschillende formaten kopen of huren. Zo past het werk altijd optimaal bij je situatie. De kunstwerken van Karin Vermeer zijn in een kleine oplage van maximaal 25 stuks verkrijgbaar. Let op om teleurstelling te voorkomen: bij KOOS Haarwinkel hangt een versie van 120x120cm (€2675,-) en in de galerie is een versie van 130×130 cm aanwezig (€2995,-). Een exemplaar op een ander formaat (100x100cm, 140x140cm of 150x150cm) is slechts nog één keer mogelijk, hierna is de editie uitverkocht!

Wil je meer informatie? Neem contact met ons op of kom langs in onze galerie op het Prinses Julianaplein 66.

Over het kunstwerk Frida Kahlo

Frida Kahlo is een prachtig kunstwerk van deze iconische kunstenares. Het kunstwerk is fantastisch in structuur en kleurgebruik. Bijzonder om te vermelden is dat er stukjes goudfolie in het kunstwerk zijn verwerkt. Het is opgespannen op kwaliteitslinnen waarbij op de zijkanten is doorgeschilderd. Het kunstwerk kan dus zo aan de muur! De kunstwerken van Karin worden met de hand vervaardigd en zijn allemaal net een beetje anders. Amersfoort Art beschikt over de grootste collectie kunstwerken van Karin Vermeer in Nederland! Wij nodigen je van harte uit in onze galerie in Amersfoort. Neem gerust contact met ons op om te informeren welke werken momenteel beschikbaar zijn.

Over de kunstenares Karin Vermeer

Karin: ‘Mijn werk is een mix van verschillende foto’s/afbeeldingen en verf die ik op de computer en canvas combineer om een nieuwe voorstelling te maken. Mijn favoriete onderwerp is het vrouwengezicht. Ik gebruik foto’s van mensen en oude muren, grunge-posters en allerlei andere interessante onderwerpen om weer een nieuw beeld te creëren. Als het digitale gedeelte klaar is, wordt de afbeelding afgedrukt en begin ik erover te schilderen. Ik creëer het kunstwerk met vele lagen structuur, gels en verf eroverheen. Op deze manier probeer ik het digitale beeld weer tastbaar te maken. Mijn werk gaat niet zozeer over uitleg en concept, het is een spel en alles gaat over het beeld. Ik begin in het algemeen vrij blanco, maar door naar beelden te kijken die me interesseren en door ze te mixen, ontstaat langzaam een nieuw beeld. Alle werken worden op aanvraag gemaakt in elke gewenste afmeting. De meeste van deze werken zijn een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. De werken zijn met de hand gemaakt, individueel net even anders en in een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.’