Fi 2

2.675,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Afmeting 120 x120 cm
  • Oplage 25
  • Kunstkoopregeling 10 X 267,50 rentevrij
Artikelnummer: CFAVB Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Fi 2: een kunstwerk van Karin Vermeer

Unieke combinatie van fototechnieken en acryl

Fi 2 is een magnifiek kunstwerk van de getalenteerde Karin Vermeer. Dit bijzondere werk is een unieke combinatie van fototechnieken en acryl op linnen, waardoor een verbluffend visueel effect ontstaat. Het kunstwerk is verrijkt met diverse soorten structuurpasta’s, wat zorgt voor een fascinerende textuur en diepte.

Hoogwaardige afwerking en presentatie

Fi 2 is opgespannen op kwaliteitslinnen en de zijkanten zijn meegeschilderd, zodat het kunstwerk direct aan de muur kan worden gehangen. Elk stuk is met de hand vervaardigd en daarom uniek, met subtiele verschillen die elk werk bijzonder maken.

Exclusieve collectie van Karin Vermeer

In onze galerie vindt u een uitgebreide collectie kunstwerken van Karin Vermeer. Elk werk wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de authenticiteit en waarde van het kunstwerk bevestigt. Ook online te bestellen, waarbij we na ontvangst van uw bestelling contact met u opnemen om een bezorgafspraak in te plannen.

Over Karin Vermeer

Karin Vermeer: ‘Mijn werk is een mix van verschillende foto’s en afbeeldingen die ik op de computer en canvas combineer om een nieuwe voorstelling te creëren. Mijn favoriete onderwerp is het vrouwengezicht. Ik gebruik foto’s van mensen, oude muren, grunge-posters en allerlei andere interessante onderwerpen om een nieuw beeld te creëren. Als het digitale gedeelte klaar is, wordt de afbeelding afgedrukt en begin ik erover te schilderen. Ik creëer het kunstwerk met vele lagen structuur, gels en verf. Op deze manier probeer ik het digitale beeld tastbaar te maken. Mijn werk draait niet om uitleg en concept, maar om het beeld zelf. Ik begin meestal vrij blanco, maar door te kijken naar beelden die me interesseren en deze te mixen, ontstaat langzaam een nieuw beeld. Alle werken worden op aanvraag gemaakt in elke gewenste afmeting. De meeste van deze werken zijn een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. De werken zijn met de hand gemaakt, individueel net even anders en in een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.’

Contact en maatwerk

Neem voor andere maten of specifieke wensen contact met ons op. Wij helpen u graag verder om het perfecte kunstwerk voor uw ruimte te realiseren.