Face Down (laatste exemplaar)

2.675,00

  • Techniek Gemengde techniek op linnen
  • Afmeting 120 x 120 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstkoopregeling 10 x 267,50 rentevrij
  • Kunstuitleen 80,25 p/maand
  • U spaart 53,50 p/maand
Huur voor € 80,25 p/m
Artikelnummer: VSEME Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Face down – een magnifiek kunstwerk van Karin Vermeer

Face down is een opvallend kunstwerk van de getalenteerde kunstenares Karin Vermeer. Zoals de titel al suggereert, kijkt het model naar beneden, wat nieuwsgierigheid opwekt en je doet afvragen wat er aan de hand is. Ondanks deze ingetogen houding, zorgen de warme kleurencombinaties ervoor dat het werk naar je toe lijkt te komen.

Unieke combinatie van technieken

Dit kunstwerk is een bijzondere combinatie van fototechnieken en acryl op linnen. Karin Vermeer heeft gebruik gemaakt van diverse soorten structuurpasta’s, wat het werk een verbluffende uitstraling geeft. Het kunstwerk is opgespannen op kwaliteitslinnen en de zijkanten zijn meegeschilderd, waardoor het direct klaar is om aan de muur te hangen.

Handgemaakt en uniek

Elk kunstwerk van Karin Vermeer wordt met de hand vervaardigd en is daardoor uniek. In onze galerie hebben wij een grote collectie werken van Karin Vermeer. Face down wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Let op: dit is het laatste exemplaar, met een afmeting van 120×120 cm.

Beschikbaar voor kunstuitleen en online te bestellen

Dit prachtige kunstwerk is beschikbaar in onze kunstuitleen en kan ook online besteld worden. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

Over de kunstenares – Karin Vermeer

Karin Vermeer over haar werk: ‘Mijn werk is een mix van verschillende foto’s, afbeeldingen en verf die ik op de computer en canvas combineer om een nieuwe voorstelling te maken. Mijn favoriete onderwerp is het vrouwengezicht. Ik gebruik foto’s van mensen, oude muren, grunge-posters en allerlei andere interessante onderwerpen om een nieuw beeld te creëren. Als het digitale gedeelte klaar is, wordt de afbeelding afgedrukt en begin ik erover te schilderen. Ik creëer het kunstwerk met vele lagen structuur, gels en verf eroverheen. Op deze manier probeer ik het digitale beeld weer tastbaar te maken. Mijn werk gaat niet zozeer over uitleg en concept, het is een spel en alles gaat over het beeld. Ik begin in het algemeen vrij blanco, maar door naar beelden te kijken die me interesseren en door ze te mixen, ontstaat langzaam een nieuw beeld. Alle werken worden op aanvraag gemaakt in elke gewenste afmeting. De meeste van deze werken zijn een mix van print, verf, korrelgel, zware gel en matte of glanzende vernis. De werken zijn met de hand gemaakt, individueel net even anders en in een oplage van maximaal 25 stuks, genummerd en gesigneerd.’