Blumen III

425,00

  • Techniek Öl auf Leinen
  • Afmeting 80 x 80 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 12,75 p/maand
  • U spaart 8,50 p/maand
Huur voor € 12,75 p/m
Artikelnummer: SWLND Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Blumen III – Jochem de Graaf

Uniek kunstwerk van Jochem de Graaf

Blumen III is een prachtig kunstwerk van de hand van Jochem de Graaf. Dit olieverfschilderij op linnen heeft beschilderde zijkanten, waardoor het direct aan de muur kan worden opgehangen zonder lijst. De levendige en schitterende kleuren van dit werk komen in het echt nog beter tot hun recht. Het schilderij wordt geleverd met een echtheidscertificaat en is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Daarnaast is het mogelijk om dit kunstwerk online te bestellen.

Over Jochem de Graaf

Jochem de Graaf woont en werkt in Bunschoten en is een autodidactisch kunstenaar met een grote passie voor schilderen. Zijn unieke werkwijze en materiaalgebruik geven zijn schilderijen een bijzondere dimensie, waarbij het reliëf zorgt voor een diepe werking. Licht en schaduw versterken dit effect nog meer. Jochem heeft een uitgebreid oeuvre opgebouwd en schildert een breed scala aan onderwerpen, waaronder (vrouwelijke) figuren, bloemen, landschappen en steden/dorpen, allemaal in zijn herkenbare stijl.

Techniek en stijl

De kunstwerken van Jochem de Graaf worden soms opgebouwd met modelleerpasta en zijn allemaal geschilderd met olieverf op linnen. Hij brengt de verf aan met een paletmes, een dikke kwast of een spatel. Voor de verfijning gebruikt hij kleinere gereedschappen. Deze techniek geeft zijn schilderijen een unieke textuur en diepte.

Kopen of huren?

Bij Amersfoort Art kunt u de kunstwerken van Jochem de Graaf kopen of huren via onze kunstverhuur. Een deel van het huurbedrag wordt gespaard, zodat u het betreffende kunstwerk uiteindelijk kunt aanschaffen. Bent u toe aan iets nieuws? Gebruik uw gespaarde bedrag om een nieuw kunstwerk te kopen of huur een ander werk en neem uw gespaarde tegoed mee! Onze kunstverhuur is zowel voor bedrijven als particulieren een interessante optie. Voor de voorwaarden kunt u terecht op onze website. Bezoek onze kunstverhuur voor meer informatie.

Bezoek onze galerie

De Amersfoort Art Galerie beschikt over een uitgebreide en kwalitatief hoogwaardige collectie schilderijen van Jochem de Graaf. Alle kunstwerken zijn te bezichtigen in onze galerie. U bent van harte welkom om langs te komen en deze prachtige werken in het echt te bewonderen.