Zusammenfassung VI

795,00

  • Techniek Öl auf Leinen
  • Afmeting 45 x 45 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 23,85 p/maand
  • U spaart 15,90 p/maand
  • Inclusief Liste
Huur voor € 23,85 p/m
Artikelnummer: A 2021 37 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Zusammenfassung VI – een uniek abstract kunstwerk van Martin Copier

Ontdek het buitengewone abstracte schilderij Zusammenfassung VI van de getalenteerde kunstenaar Martin Copier. Dit unieke kunstwerk is vervaardigd met olieverf op linnen en straalt een tijdloze elegantie uit. De verfijnde zwarte baklijst waarmee het schilderij is uitgerust, zorgt ervoor dat het direct aan de muur kan worden gehangen, waardoor het een prachtige toevoeging is aan elk interieur.

Authenticiteit en bezichtiging

Bij aankoop ontvangt u een certificaat van echtheid, wat de authenticiteit van dit kunstwerk garandeert. U kunt Zusammenfassung VI bezichtigen in onze galerie in Amersfoort, waar het kunstwerk op indrukwekkende wijze wordt gepresenteerd. Daarnaast is het ook mogelijk om dit kunstwerk online te bestellen.

Beschikbaar voor aankoop of kunstuitleen

Bij Amersfoort Art kunt u de kunstwerken van Martin Copier zowel kopen als huren via onze kunstuitleen. Een deel van het huurbedrag wordt gespaard, waarmee u uiteindelijk het kunstwerk kunt aanschaffen. Bent u toe aan iets nieuws? Gebruik uw gespaarde tegoed om een nieuw kunstwerk te kopen of huur een ander werk en neem uw gespaarde bedrag mee!

Voor bedrijven en particulieren

Onze kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. De voorwaarden zijn te vinden op onze website. Bezoek onze kunstuitleenpagina voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden die wij bieden.

Ervaar de schoonheid en verfijning van Zusammenfassung VI en voeg een uniek stuk toe aan uw collectie. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.