San Gimignano (verkocht)

Artikelnummer: PPXZC-1-1 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

San Gimignano (verkocht)

Over het kunstwerk

San Gimignano is een prachtige weergave van het historische stadje in Toscane, Italië. Dit kunstwerk vangt de essentie van de middeleeuwse architectuur en het pittoreske landschap. De kunstenaar heeft met oog voor detail en een verfijnde techniek de sfeer van San Gimignano vastgelegd, waardoor je je direct in dit charmante stadje waant.

De kunstenaar

De kunstenaar achter dit werk staat bekend om zijn vermogen om historische en culturele locaties tot leven te brengen op het doek. Met een unieke stijl en een scherp oog voor detail, weet hij de kijker mee te nemen op een visuele reis door tijd en ruimte.

Specificaties

  • Afmetingen: 70 cm x 50 cm
  • Techniek: Olieverf op doek
  • Jaar: 2021
  • Lijst: Inclusief handgemaakte lijst

Waarom kiezen voor Amersfoort Art?

Bij Amersfoort Art bieden we een zorgvuldig samengestelde collectie van hoogwaardige kunstwerken. Onze galerie in Amersfoort staat bekend om haar diversiteit en kwaliteit, waardoor je altijd iets unieks en bijzonders vindt. Of je nu op zoek bent naar een aanvulling voor je eigen collectie of een speciaal cadeau, bij ons ben je aan het juiste adres.

Bezoek onze galerie

Kom langs in onze galerie in Amersfoort om San Gimignano en andere prachtige kunstwerken in het echt te bewonderen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van het perfecte kunstwerk.