Flower Reflection

1.025,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 70 x 100 cm
  • Oplage Unica
Artikelnummer: ZLFAV Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Flower Reflection: een uniek schilderij van Francisca Kalmijn

Ontdek het prachtige schilderij Flower Reflection van de getalenteerde kunstenares Francisca Kalmijn. Dit unieke kunstwerk is gemaakt met acrylverf op linnen, waarbij de zijkanten zijn mee geschilderd. Hierdoor kan het schilderij direct aan de muur worden gehangen zonder dat een lijst nodig is. Het schilderij wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de waarde en authenticiteit van dit kunstwerk waarborgt. Flower Reflection is zowel in onze galerie te bewonderen als online te koop.

Over de kunstenares: Francisca Kalmijn

Francisca Kalmijn schildert al meer dan 25 jaar en heeft een indrukwekkende portfolio opgebouwd met portretten, landschappen en waterpartijen. Haar passie voor schilderen ontstond al op jonge leeftijd tijdens wandelingen in de natuur met haar opa. Deze ervaringen hebben haar unieke kijk op de natuur gevormd, wat duidelijk zichtbaar is in haar kleurrijke en sfeervolle werken.

De inspiratie achter Flower Reflection

In Flower Reflection speelt Kalmijn met de reflectie van licht in water, een terugkerend thema in haar oeuvre. De mysterieuze reflecties, de waterkant en bloemen zijn belangrijke elementen die een gevoel van rust en verwondering oproepen. Haar grootste uitdaging en inspiratiebron is het schilderen van het bijzondere Nederlandse licht dat in verschillende kleuren reflecteert door de seizoenen heen. De invloed van de Nederlandse meesters is ook duidelijk terug te zien in haar werk.

Een uniek en veelzijdig kunstwerk

De laatste jaren heeft Kalmijn ook een meer abstracte stijl ontwikkeld, waarbij de kleurreflecties in licht en water een belangrijk stijlaspect blijven. Dit maakt haar werk niet alleen veelzijdig, maar ook bijzonder aantrekkelijk voor een breed publiek. Flower Reflection is een prachtig voorbeeld van haar kunnen en biedt een unieke toevoeging aan elk interieur.

Bezoek onze galerie in Amersfoort om dit prachtige schilderij in het echt te bewonderen of bestel het eenvoudig online. Na uw bestelling nemen wij snel contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.