Flow

1.050,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 90 x 90 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
Artikelnummer: ATOIL Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Flow – een kunstwerk van Francisca Kalmijn

Ontdek “Flow”, een prachtig uniek schilderij van de gerenommeerde kunstenares Francisca Kalmijn. Dit kunstwerk is uitgevoerd in acryl op linnen, waarbij zelfs de zijkanten zijn beschilderd, zodat het direct aan de muur kan worden opgehangen. “Flow” wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de authenticiteit van dit unieke stuk garandeert. Het schilderij is zowel te bewonderen in onze galerie als online te koop.

Over de kunstenares

Francisca Kalmijn schildert al meer dan 25 jaar en heeft een indrukwekkende collectie portretten, landschappen en waterpartijen opgebouwd. Haar passie voor het creëren begon al op jonge leeftijd tijdens wandelingen in de natuur met haar opa. Deze vroege ervaringen hebben haar unieke manier van kijken naar de natuur gevormd, wat duidelijk zichtbaar is in haar kleurrijke schilderijen.

Kenmerken van haar werk

Kalmijn’s werk staat bekend om de manier waarop ze licht reflecties in het water weergeeft. Mysterieuze reflecties, de waterkant en bloemen zijn terugkerende elementen in haar schilderijen. Haar grootste uitdaging ligt in het vastleggen van het bijzondere Nederlandse licht, dat verschillende kleuren reflecteert door de seizoenen heen. Geïnspireerd door de Nederlandse meesters, heeft ze een unieke stijl ontwikkeld die zowel realistische als abstracte elementen omvat.

Abstracte invloeden

In de afgelopen jaren heeft Kalmijn ook een meer abstracte benadering aan haar werk toegevoegd. Desondanks blijven kleurreflecties in licht en water een belangrijk stijlaspect. Deze evolutie in haar stijl maakt haar werk nog veelzijdiger en boeiender voor kunstliefhebbers.

Bezoek onze galerie of bekijk “Flow” online en laat u betoveren door de schitterende kleurreflecties en het vakmanschap van Francisca Kalmijn.