Blossom

1.295,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 120 x 80 cm
  • Oplage Unica
Artikelnummer: FRELA Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Blossom – een prachtige creatie van Francisca Kalmijn

Ontdek “Blossom,” een uniek acrylschilderij op linnen van de gerenommeerde kunstenares Francisca Kalmijn. Dit werk heeft door geschilderde zijkanten, waardoor het direct klaar is om aan de muur te hangen. Bij aanschaf ontvangt u een certificaat van echtheid. U kunt “Blossom” zowel in onze galerie bewonderen als online aanschaffen. Na uw bestelling nemen wij snel contact met u op om een bezorgafspraak te maken.

Over de kunstenares – Francisca Kalmijn

Francisca Kalmijn schildert al meer dan 25 jaar en heeft een indrukwekkend oeuvre opgebouwd met portretten, landschappen en waterpartijen. Haar passie voor het creëren begon al op jonge leeftijd tijdens wandelingen in de natuur met haar opa. Deze vroege ervaringen hebben haar unieke kijk op de natuur gevormd, wat duidelijk terug te zien is in haar kleurrijke schilderijen.

Kenmerkende stijlaspecten

Francisca’s werk staat bekend om de manier waarop zij licht en reflecties in het water vastlegt. Mysterieuze reflecties, de waterkant en bloemen zijn terugkerende thema’s in haar schilderijen. Haar grootste uitdaging is het vangen van het bijzondere Nederlandse licht, dat door de seizoenen heen in verschillende kleuren reflecteert. De invloed van de Nederlandse meesters is duidelijk merkbaar in haar werk.

Abstracte invloeden

De laatste jaren heeft Francisca een meer abstracte schilderstijl ontwikkeld, waarbij kleurreflecties in licht en water centraal blijven staan. Deze evolutie in haar werk voegt een extra dimensie toe aan haar al indrukwekkende artistieke repertoire.

Beleef de schoonheid van “Blossom” en laat u betoveren door de unieke stijl van Francisca Kalmijn. Dit schilderij is een waardevolle toevoeging aan elke kunstcollectie en een schitterende blikvanger in uw interieur.