Universo

1.750,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 104 x 104 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 52,50 p/maand
  • U spaart 35,00 p/maand
  • Inclusief Lijst
  • Kunstkoopregeling 10 X 175,00 rentevrij
Huur voor € 52,50 p/m
Artikelnummer: HRXDI Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Een prachtig abstract kunstwerk van de gerenommeerde Spaanse kunstenaar Enric Pont is beschikbaar. Met een afmeting van 104×104 cm (inclusief lijst) is het kunstwerk gevat in een elegante matzwarte baklijst, waardoor het reliëf van de acrylverf goed zichtbaar is. Dit unieke stuk is voorzien van een certificaat van echtheid. U kunt het bewonderen in onze galerie in Amersfoort en het is ook beschikbaar voor kunstuitleen. Een vrijblijvende proefplaatsing is mogelijk, en u kunt dit kunstwerk ook online bestellen, met een levertijd van 1-2 werkdagen.

Enric Pont werd geboren in Atzeneta d’Albaida, gelegen in de provincie Valencia, Spanje, in 1967. Zijn artistieke ontwikkeling begon vroeg in het atelier van de erkende meesterkunstenaar Miguel Ferri. Zijn intrinsieke nieuwsgierigheid en onverzadigbare drang tot creatie stimuleerden hem om diverse technieken te verkennen en te beheersen, waarmee hij voortdurend zijn innerlijke visie tot uitdrukking brengt. Pont maakt veelvuldig gebruik van verschillende media, waaronder acryl, olieverf, fotografie en pixelschilderkunst, om suggestieve kunstwerken te creëren. Zijn veelzijdige stijl trok snel de aandacht en resulteerde in zijn eerste solotentoonstelling in 1982. Zowel commercieel als artistiek succes moedigden hem aan om zowel individueel als in samenwerking met anderen zijn werk te blijven exposeren. In 1993 voegde hij zich bij de kunstenaarsgroep ‘Mirall’, waar hij samenwerkte met bekende kunstenaars zoals Francesco Mesa, Amoros, Xavi Molla en Empar Canales, waarmee hij collectieve tentoonstellingen organiseerde en etsen vervaardigde. In 2010 exposeerde Pont in samenwerking met de Luart Company op vooraanstaande locaties in de Verenigde Arabische Emiraten, de Universiteit van Ajman, Rusland, Mexico en de Circle of Fine Arts in Valencia. Momenteel toont hij zijn kunstwerken in diverse steden in Spanje en daarbuiten, waaronder Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Argentinië en Dubai.

SCHILDERIJEN VAN ENRIC PONT KOPEN OF HUREN OF EERST GRATIS OP ZICHT?

De kunstwerken van Enric Pont zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.