Universo

1.750,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 104 x 104 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 52,50 p/maand
  • U spaart 35,00 p/maand
  • Inclusief Lijst
  • Kunstkoopregeling 10 X 175,00 rentevrij
Huur voor € 52,50 p/m
Artikelnummer: HRXDI Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Universo – een kunstwerk van Enric Pont

Beschrijving van het kunstwerk

Ontdek Universo, een prachtig abstract kunstwerk van de gerenommeerde Spaanse kunstenaar Enric Pont. Met een indrukwekkende afmeting van 104×104 cm (inclusief lijst), is dit kunstwerk gevat in een elegante matzwarte baklijst, waardoor het reliëf van de acrylverf goed zichtbaar is. Dit unieke stuk komt met een certificaat van echtheid, wat de waarde en authenticiteit ervan garandeert. U kunt Universo bewonderen in onze galerie in Amersfoort en het is ook beschikbaar voor kunstuitleen.

Over de kunstenaar

Enric Pont, geboren in 1967 in Atzeneta d’Albaida, provincie Valencia, Spanje, begon zijn artistieke reis in het atelier van meesterkunstenaar Miguel Ferri. Pont’s nieuwsgierigheid en drang tot creatie leidden hem naar diverse technieken zoals acryl, olieverf, fotografie en pixelschilderkunst. Zijn veelzijdige stijl resulteerde in zijn eerste solotentoonstelling in 1982. In 1993 trad hij toe tot de kunstenaarsgroep ‘Mirall’, waar hij samenwerkte met bekende kunstenaars zoals Francesco Mesa en Xavi Molla.

In 2010 exposeerde Pont in samenwerking met de Luart Company op prominente locaties in de Verenigde Arabische Emiraten, Rusland, Mexico en de Circle of Fine Arts in Valencia. Momenteel worden zijn werken tentoongesteld in diverse steden wereldwijd, waaronder Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Argentinië en Dubai.

Schilderijen van Enric Pont kopen of huren

De kunstwerken van Enric Pont zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het desbetreffende kunstwerk kunt aankopen. Bent u toe aan iets anders? Gebruik uw spaartegoed om een nieuw kunstwerk te kopen of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website.

Kom langs in onze galerie in Amersfoort om Universo in het echt te bewonderen of neem contact met ons op voor een vrijblijvende proefplaatsing. U kunt dit kunstwerk ook online bestellen.