Línea Brillante

1.750,00

  • Techniek Acryl op Linnen
  • Afmeting 104 x 104 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 52,50 p/maand
  • U spaart 35,00 p/maand
  • Inclusief Moderne baklijst
  • Kunstkoopregeling 10 X 175,00 rentevrij
Huur voor € 52,50 p/m
Artikelnummer: LZCNF Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

‘Línea Brillante’ is een indrukwekkend schilderij van de bekende Spaanse kunstenaar Enric Pont. Met een afmeting van 104×104 cm (inclusief lijst) en omlijst door een elegante, matzwarte baklijst, straalt dit kunstwerk klasse uit. Vervaardigd met acrylverf, vertoont het schilderij een opvallend reliëf, waardoor het een unieke textuur krijgt. Dit bijzondere stuk wordt geleverd met een certificaat van echtheid en is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Bovendien bieden we de mogelijkheid tot kunstuitleen, inclusief een vrijblijvende proefplaatsing. Voor degenen die liever online winkelen, is bestellen een optie, met een snelle levertijd van 1-2 werkdagen.

Enric Pont werd geboren in 1967 in Atzeneta d’Albaida, in de provincie Valencia, Spanje. Zijn artistieke reis begon in het atelier van de gerenommeerde meesterkunstenaar Miguel Ferri toen hij nog jong was. Gedreven door zijn natuurlijke nieuwsgierigheid en zijn verlangen naar creatie, experimenteerde en beheerste hij verschillende technieken om zijn innerlijke visie tot uiting te brengen. Pont werkt met diverse media, zoals acryl, olieverf, fotografie en pixelschilderen, om suggestieve kunstwerken te creëren. Zijn veelzijdige stijl trok al snel de aandacht en leidde tot zijn eerste solotentoonstelling in 1982. Zowel commercieel als artistiek succes stimuleerden hem om zijn werk zowel individueel als gezamenlijk tentoon te stellen. In 1993 voegde hij zich bij de kunstenaarsgroep ‘Mirall’, waar hij collectieve tentoonstellingen organiseerde en etsen maakte samen met bekende kunstenaars zoals Francesco Mesa, Amoros, Xavi Molla en Empar Canales. In 2010 exposeerde Pont in samenwerking met de Luart Company op vooraanstaande locaties in de Verenigde Arabische Emiraten, de Universiteit van Ajman, Rusland, Mexico en de Circle of Fine Arts in Valencia. Momenteel zijn zijn kunstwerken te zien in verschillende steden in Spanje en internationaal, waaronder Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Argentinië en Dubai.

SCHILDERIJEN VAN ENRIC PONT KOPEN OF HUREN OF EERST GRATIS OP ZICHT?

De kunstwerken van Enric Pont zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.