Línea Brillante

1.750,00

  • Techniek Acryl op Linnen
  • Afmeting 104 x 104 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstkoopregeling 10 x 175,00 rentevrij
  • Kunstuitleen 52,50 p/maand
  • U spaart 35,00 p/maand
  • Inclusief Moderne baklijst
Huur voor € 52,50 p/m
Artikelnummer: LZCNF Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Línea Brillante – Een kunstwerk van Enric Pont

Over het kunstwerk

‘Línea Brillante’ is een indrukwekkend schilderij van de gerenommeerde Spaanse kunstenaar Enric Pont. Met een afmeting van 104×104 cm (inclusief lijst) en omlijst door een elegante, matzwarte baklijst, straalt dit kunstwerk pure klasse uit. Vervaardigd met acrylverf, vertoont het schilderij een opvallend reliëf, wat zorgt voor een unieke textuur en diepte.

Certificaat van echtheid

Dit bijzondere stuk wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de authenticiteit en waarde van het kunstwerk garandeert. ‘Línea Brillante’ is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort, waar u het van dichtbij kunt ervaren.

Over de kunstenaar

Enric Pont, geboren in 1967 in Atzeneta d’Albaida, Valencia, Spanje, begon zijn artistieke reis in het atelier van de kunstenaar Miguel Ferri. Gedreven door nieuwsgierigheid en creativiteit, experimenteerde Pont met diverse technieken en media, waaronder acryl, olieverf, fotografie en pixelschilderen. Zijn veelzijdigheid leidde tot zijn eerste solotentoonstelling in 1982 en sindsdien heeft hij wereldwijd geëxposeerd.

Pont’s werk is te zien in verschillende steden in Spanje en internationaal, waaronder Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Argentinië en Dubai. Zijn deelname aan de kunstenaarsgroep ‘Mirall’ en samenwerkingen met de Luart Company hebben zijn reputatie verder versterkt.

Kopen of huren bij Amersfoort Art

Bij Amersfoort Art kunt u de kunstwerken van Enric Pont zowel kopen als huren via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het kunstwerk uiteindelijk kunt aankopen. Bent u toe aan iets anders? Gebruik uw spaartegoed om een nieuw kunstwerk te kopen of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee!

Onze kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Bezoek onze website voor de voorwaarden en meer informatie.

Bezoek onze galerie

U bent van harte welkom om ‘Línea Brillante’ en andere werken van Enric Pont te bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Ontdek de schoonheid en het vakmanschap van deze unieke kunstwerken en laat u inspireren door de veelzijdigheid van Pont’s oeuvre.