Galaxia

1.750,00

  • Techniek Acryl op Linnen
  • Afmeting 104 x 104 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 52,50 p/maand
  • U spaart 35,00 p/maand
  • Inclusief Moderne baklijst
  • Kunstkoopregeling 10 X 175,00 rentevrij
Huur voor € 52,50 p/m
Artikelnummer: GWJME Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Galaxia – een dynamisch abstract kunstwerk van Enric Pont

Over het kunstwerk

‘Galaxia’ is een indrukwekkend abstract schilderij van de getalenteerde Spaanse kunstenaar Enric Pont. Dit kunstwerk, met een afmeting van 104×104 cm (inclusief lijst), wordt gepresenteerd in een elegante, matzwarte baklijst. Het schilderij is vervaardigd met acrylverf en onthult een opvallend reliëf, wat het een unieke textuur en diepte geeft. ‘Galaxia’ is een prachtige toevoeging aan elke kunstcollectie en is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Het wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

Kunstuitleen en proefplaatsing

Bij Amersfoort Art bieden we de mogelijkheid om ‘Galaxia’ te huren via onze kunstuitleen. Dit geeft u de kans om het kunstwerk vrijblijvend in uw eigen ruimte te ervaren. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u uiteindelijk het kunstwerk kunt aankopen. Bent u toe aan iets anders? Gebruik uw spaartegoed om een nieuw kunstwerk te kopen of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee!

Over de kunstenaar

Enric Pont, geboren in 1967 in Atzeneta d’Albaida, provincie Valencia, Spanje, begon zijn artistieke reis in het atelier van de gerenommeerde kunstenaar Miguel Ferri op jonge leeftijd. Gedreven door zijn natuurlijke nieuwsgierigheid en verlangen naar creatie, verkende en beheerste hij diverse technieken om zijn innerlijke visie tot expressie te brengen. Pont gebruikt verschillende media, waaronder acryl, olieverf, fotografie en pixelschilderen, om suggestieve kunstwerken te creëren.

Zijn veelzijdige stijl trok snel de aandacht en resulteerde in zijn eerste solotentoonstelling in 1982. Zowel commercieel als artistiek succes stimuleerden hem om zijn werk blijvend individueel en gezamenlijk tentoon te stellen. In 1993 voegde hij zich bij de kunstenaarsgroep ‘Mirall’, waar hij met bekende kunstenaars zoals Francesco Mesa, Amoros, Xavi Molla en Empar Canales collectieve tentoonstellingen organiseerde en etsen vervaardigde. In 2010 exposeerde Pont in samenwerking met de Luart Company op vooraanstaande locaties in de Verenigde Arabische Emiraten, de Universiteit van Ajman, Rusland, Mexico en de Circle of Fine Arts in Valencia. Momenteel toont hij zijn kunstwerken in verschillende steden in Spanje en internationaal, waaronder Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Argentinië en Dubai.

Schilderijen van Enric Pont kopen of huren

De kunstwerken van Enric Pont zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.