Apollo

1.750,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 104 x 104 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 52,50 p/maand
  • U spaart 35,00 p/maand
  • Inclusief lijst
  • Kunstkoopregeling 10 X 175,00 rentevrij
Huur voor € 52,50 p/m
Artikelnummer: WAQCG Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Proefplaatsing bij u in huisAanvragen
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Prachtig abstract kunstwerk van de befaamde Spaanse kunstenaar Enric Pont. Het kunstwerk heeft een formaat van 104x104cm (incl. lijst) en is ingelijst in een fraaie, matzwarte baklijst. Geschilderd met acrylverf waarbij het reliëf goed zichtbaar is. Uiteraard een uniek exemplaar en voorzien van certificaat van echtheid. Te zien in onze galerie in Amersfoort en beschikbaar in onze kunstuitleen. Een vrijblijvende proefplaatsing behoort ook tot de mogelijkheden en het is tevens mogelijk dit kunstwerk online te bestellen. De levertijd bedraagt 1-2 werkdagen.

Enric Pont zag het levenslicht in Atzeneta d’Albaida, gelegen in de provincie Valencia, Spanje, in het jaar 1967. Zijn artistieke vorming begon op jeugdige leeftijd in het atelier van de gerenommeerde meesterkunstenaar Miguel Ferri. Zijn inherente nieuwsgierigheid en onstilbare drang tot creatie inspireerden hem om diverse technieken te verkennen en te beheersen, die hij voortdurend benut om zijn innerlijke visie tot uiting te brengen. Pont maakt frequent gebruik van verschillende media, waaronder acryl, olieverf, fotografie en pixelschilderkunst, om zeer suggestieve kunstwerken te creëren. Zijn veelzijdige stijl trok snel de aandacht en leidde in 1982 tot zijn eerste solotentoonstelling. Zowel commercieel als artistiek succes stimuleerden hem om zowel individueel als gezamenlijk zijn werk tentoon te blijven stellen. In 1993 voegde hij zich bij de kunstenaarsgroep ‘Mirall’, waar hij samenwerkte met bekende kunstenaars zoals Francesco Mesa, Amoros, Xavi Molla en Empar Canales, met wie hij collectieve tentoonstellingen organiseerde en etsen vervaardigde. In 2010 exposeerde Pont in samenwerking met de Luart Company op vooraanstaande locaties in de Verenigde Arabische Emiraten, de Universiteit van Ajman, Rusland, Mexico en de Circle of Fine Arts in Valencia. Momenteel presenteert hij zijn kunstwerken in diverse steden in Spanje en daarbuiten, waaronder Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, Argentinië en Dubai.

SCHILDERIJEN VAN ENRIC PONT KOPEN OF HUREN OF EERST GRATIS OP ZICHT?

De kunstwerken van Enric Pont zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed. Hiermee kunt u het desbetreffende kunstwerk aankopen. Bent u toe aan iets anders? Koop van uw spaartegoed een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.