Wuthering Heights (Verkocht)

3.895,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 100 x 200 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstkoopregeling 10 x 389,50 rentevrij
  • Kunstuitleen 116,85 p/maand
  • U spaart 77,90 p/maand
Huur voor € 116,85 p/m
Artikelnummer: 202126 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Wuthering Heights: een adembenemend landschap van Emiliana Cordaro

Wuthering Heights is een adembenemend landschapsschilderij van de gerenommeerde kunstenares Emiliana Cordaro. Dit unieke kunstwerk is geschilderd met dikke lagen olieverf op topkwaliteit linnen, bespannen op een stevig aluminium kwaliteitsframe. Dankzij dit hoogwaardige frame is het schilderij meteen klaar om aan de muur te worden gehangen. Bij aankoop ontvangt u een certificaat van echtheid.

Beschikbaar in galerie en kunstuitleen

Wuthering Heights is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en is tevens beschikbaar in onze kunstuitleen. U kunt dit kunstwerk ook eenvoudig online aanschaffen. Na uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. Daarnaast heeft u altijd 14 dagen recht van retour.

Over Emiliana Cordaro

Emiliana Cordaro (Maarssen, 1967) volgde haar opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Ze staat bekend om haar impressionistische olieverfschilderijen van landschappen. Haar inspiratie haalt ze uit de diverse landschappen, steden en dorpen die ze tijdens haar reizen bezoekt, variërend van kleine Italiaanse dorpen tot de uitgestrekte Europese veengebieden.

De unieke stijl van Emiliana Cordaro

In het werk van Cordaro draait alles om de sfeer van het landschap, in plaats van een exacte weergave van de werkelijkheid. Ze transformeert landschappen tot composities van vormen, lijnen, kleuren en contrasten. Door het gebruik van felle pigmenten creëert ze levendige kleuren die doen denken aan het latere werk van William Turner. Door verf en pigment in lagen aan te brengen, boetseert ze atmosferische en soms transparante beelden die het oorspronkelijke landschap tot leven brengen. De rijk aangebrachte verf en pigmenten resulteren in een dik gelaagd schilderij met indrukwekkende diepte en textuur. Hoewel haar werk modern is, heeft het door de prachtige ‘Hollandse luchten’ een klassiek gevoel.

Schilderijen van Emiliana Cordaro kopen, huren of eerst gratis op zicht?

De kunstwerken van Emiliana Cordaro zijn bij Amersfoort Art te koop én te huur via onze kunstuitleen. Een gedeelte van uw huurbedrag wordt gebruikt voor de opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het betreffende kunstwerk kunt aankopen. Bent u toe aan iets anders? Gebruik uw spaartegoed om een nieuw kunstwerk te kopen of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! De kunstuitleen is een interessante optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor de voorwaarden op onze website. Ga naar onze kunstuitleen voor meer informatie.

Bekijk ook eens de galerie-impressie op YouTube.