Running Up That Hill.

3.095,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 120 x 120 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 92,85 p/maand
  • U spaart 61,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 309,50 rentevrij
Huur voor € 92,85 p/m
Artikelnummer: 67202325 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Running Up That Hill – een kunstwerk van Emiliana Cordaro

Beschrijving van het kunstwerk

‘Running Up That Hill’ is een prachtig origineel olieverfschilderij van de getalenteerde Emiliana Cordaro. Dit kunstwerk is vervaardigd met dikke lagen olieverf op een hoogwaardig linnen doek, opgespannen op een stevig aluminium frame. Het schilderij kan zonder lijst worden opgehangen, waardoor het een moderne uitstraling behoudt. Elk detail van dit werk wordt versterkt door de rijke textuur en diepe kleuren, waardoor het een unieke toevoeging is aan elke ruimte.

Certificaat van echtheid

Bij aankoop van ‘Running Up That Hill’ ontvangt u een certificaat van echtheid, wat de waarde en authenticiteit van het kunstwerk garandeert. Dit certificaat is een bewijs van Emiliana Cordaro’s vakmanschap en de hoge kwaliteit van het schilderij.

Bezichtiging en kunstuitleen

U kunt ‘Running Up That Hill’ bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Daarnaast is dit kunstwerk beschikbaar in onze kunstuitleen. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om het schilderij eerst te huren voordat u tot aankoop overgaat. In onze kunstuitleen wordt een deel van de huurprijs omgezet in een spaartegoed, waarmee u het gehuurde kunstwerk kunt aanschaffen of een ander kunstwerk kunt huren.

Over de kunstenares

Geboren in Maarssen in 1967, heeft Emiliana Cordaro haar studie aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht succesvol afgerond. Emiliana is een expert in het weergeven van impressionistische olieverfschilderijen die de pracht van landschappen tot leven brengen. Haar inspiratiebron is de wereld om haar heen, variërend van pittoreske Italiaanse dorpjes tot uitgestrekte Europese veengebieden, en alles daartussenin. Haar werk overstijgt de loutere weergave van de realiteit; het legt vooral de sfeer van het landschap vast. Ze transformeert het landschap in een kunstzinnige compositie van vormen, lijnen, kleuren en contrasten. Met levendige pigmenten creëert ze kleuren die doen denken aan het latere werk van William Turner. Door het zorgvuldig aanbrengen van verf en pigmenten in verschillende lagen, weet ze beelden te scheppen met een intense atmosfeer, soms bijna transparant, waardoor het oorspronkelijke landschap tot leven komt. De overvloedige verf en pigmenten resulteren in schilderijen met een indrukwekkende diepte en textuur, die, net als een goede wijn, tijd nodig hebben om volledig gewaardeerd te worden. Ondanks de onmiskenbaar moderne toets van haar werk, straalt het ook een klassieke charme uit, mede dankzij de prachtige weergave van ‘Hollandse luchten’.

Kopen of huren bij Amersfoort Art

Bij Amersfoort Art bieden we zowel de mogelijkheid om kunstwerken van Emiliana Cordaro te kopen als te huren. In onze kunstuitleen kunt u kunstwerken huren, waarbij een deel van de huurprijs wordt omgezet in een spaartegoed. Met dit spaartegoed kunt u het gehuurde kunstwerk aanschaffen. Mocht u op zoek zijn naar iets nieuws, dan kunt u met uw spaartegoed een nieuw kunstwerk aanschaffen of een ander kunstwerk huren. De kunstuitleen is een aantrekkelijke optie voor zowel bedrijven als particulieren. Ga naar onze website voor meer informatie over de voorwaarden en ontdek de mogelijkheden van onze kunstuitleen.

Bezoek onze galerie

Vergeet niet een kijkje te nemen in onze galerie-impressie op YouTube en laat u inspireren door de prachtige werken van Emiliana Cordaro en andere getalenteerde kunstenaars. We verwelkomen u graag in onze galerie in Amersfoort om ‘Running Up That Hill’ en andere kunstwerken in het echt te bewonderen.