Red Hill Mining Town.

2.995,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 80 x 160 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstkoopregeling 10 x 299,50 rentevrij
  • Kunstuitleen 89,85 p/maand
  • U spaart 59,90 p/maand
Huur voor € 89,85 p/m
Artikelnummer: 6770 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Red Hill Mining Town – een kunstwerk van Emiliana Cordaro

Een uniek schilderij

Red Hill Mining Town is een indrukwekkend kunstwerk van de Emiliana Cordaro, een uniek schilderij die iedere kunstliefhebber zal aanspreken. Het werk is vervaardigd met dikke lagen olieverf op hoogwaardig linnen, zorgvuldig gespannen over een stevig aluminium frame. Dit kunstwerk is direct klaar om aan de muur te worden gehangen en wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

Ervaar de kunst in onze galerie

Red Hill Mining Town is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Kom langs en ervaar de sfeer en diepte van dit indrukwekkende schilderij. Emiliana Cordaro, geboren in Maarssen in 1967 en afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht, creëert impressionistische olieverfschilderijen van diverse landschappen. Haar werk is geïnspireerd door de plaatsen die ze tijdens haar reizen tegenkomt, van kleine Italiaanse dorpen tot uitgestrekte Europese veengebieden.

De unieke stijl van Emiliana Cordaro

In Cordaro’s werk staat de sfeer van het landschap centraal, belangrijker dan een exacte weergave van de werkelijkheid. Ze transformeert het landschap in een compositie van vormen, lijnen, kleuren en contrasten. Door het gebruik van levendige pigmenten ontstaan kleuren die doen denken aan het latere werk van William Turner. Het modelleren van verf en pigment in lagen, vergelijkbaar met het bewerken van klei, resulteert in zeer atmosferische en soms transparante beelden, waardoor het oorspronkelijke landschap tot leven komt.

Diepte en textuur

De overvloedig aangebrachte verf en pigmenten leiden tot een rijk gelaagd schilderij met diepte en textuur, vergelijkbaar met het waarderen van een goede wijn over de tijd. Hoewel het duidelijk modern is, behoudt het werk een klassiek gevoel, mede dankzij de prachtige ‘Hollandse luchten’.

Beschikbaar voor kunstuitleen

Bij Amersfoort Art zijn de schilderijen van Emiliana Cordaro te koop en te huur via onze kunstuitleen. Een deel van het huurbedrag wordt gebruikt als opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het betreffende kunstwerk kunt aanschaffen. Bent u toe aan iets nieuws? Gebruik uw spaartegoed voor de aankoop van een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! Onze kunstuitleen is zowel interessant voor bedrijven als particulieren. Voor meer informatie en voorwaarden kunt u terecht op onze website. Bezoek onze kunstuitleen voor een uitgebreidere uitleg.

Bezoek onze galerie

Vergeet niet een kijkje te nemen in onze galerie-impressie op YouTube. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in onze galerie in Amersfoort en u te helpen bij het vinden van het perfecte kunstwerk voor uw ruimte.