Orange Earth (verkocht)

Verkocht

Artikelnummer: 62023-26 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

‘Orange Earth’ is een prachtig olieverfschilderij van Emiliana Cordaro, een fantastisch kunstwerk van buitengewone aard. Dit schilderij is gecreëerd met rijke lagen olieverf op hoogwaardig linnen, dat met zorg is opgespannen op een solide aluminium frame, waardoor het direct gereed is om uw muur te sieren. Bovendien wordt dit kunstwerk geleverd met een officieel certificaat van echtheid. U kunt het bewonderen in onze galerie in Amersfoort, en het is ook beschikbaar in onze kunstuitleen. Als u de voorkeur geeft aan online aankoop, is dat eveneens mogelijk. Na het plaatsen van uw bestelling, zullen wij contact met u opnemen om een geschikte bezorgafspraak te regelen. Vergeet niet om een kijkje te nemen in onze galerie-impressie op YouTube.

Geboren in Maarssen in 1967, heeft Emiliana haar kunststudie met succes afgerond aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Emiliana excelleert in het weergeven van impressionistische olieverfschilderijen die de pracht van diverse landschappen tot leven brengen. Haar inspiratie vindt ze in de wereld om haar heen, variërend van schilderachtige Italiaanse dorpjes tot uitgestrekte Europese veengebieden, en alles daartussenin. Haar kunstwerk gaat verder dan enkel het vastleggen van de realiteit; het weet vooral de sfeer van het landschap te vangen. Ze transformeert het landschap in een kunstzinnige compositie van vormen, lijnen, kleuren en contrasten. Met levendige pigmenten creëert ze kleuren die doen denken aan het latere werk van William Turner. Door het zorgvuldig aanbrengen van verf en pigmenten in verschillende lagen, weet ze beelden te scheppen met een intense atmosfeer, soms bijna transparant, waardoor het oorspronkelijke landschap tot leven komt. De overvloedige verf en pigmenten resulteren in schilderijen met een indrukwekkende diepte en textuur, die, zoals bij een goede wijn, tijd vergen om volledig gewaardeerd te worden. Ondanks de duidelijk moderne inslag van haar werk, straalt het tevens een klassieke charme uit, mede dankzij haar prachtige weergave van ‘Hollandse luchten’.

Bij Amersfoort Art bieden we zowel de mogelijkheid om kunstwerken van Emiliana Cordaro te kopen als te huren. In onze kunstuitleen kunt u kunstwerken huren, waarbij een deel van de huurprijs wordt omgezet in een spaartegoed. Met dit spaartegoed kunt u het gehuurde kunstwerk aanschaffen. Mocht u toe zijn aan iets nieuws, dan kunt u met uw spaartegoed een nieuw kunstwerk aankopen of een ander kunstwerk huren. Onze kunstuitleen is een aantrekkelijke optie voor zowel bedrijven als particulieren. Voor meer informatie over de voorwaarden, bezoek onze website en ontdek de mogelijkheden van onze kunstuitleen.