Landscape and Memories

3.895,00

  • Techniek Olieverf op Linnen
  • Afmeting 100 x 200 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 116,85 p/maand
  • U spaart 77,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 389,50 rentevrij
Huur voor € 116,85 p/m
Artikelnummer: 6720233 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Zeer fraai figuratief/abstract landschap van Emiliana Cordaro. Uiteraard een unica. Dit schilderij is een absolute blikvanger, vervaardigd met dikke lagen olieverf op hoogwaardig linnen, dat op een stevig aluminium frame is gespannen. Het is klaar om direct aan uw muur te pronken!  U kunt het bewonderen in onze galerie in Amersfoort en het is eveneens beschikbaar voor kunstuitleen. Als online aanschaf uw voorkeur heeft, dan is dat ook mogelijk. Na het plaatsen van uw bestelling nemen wij contact met u op om een geschikte bezorgdatum te regelen. U heeft altijd 14 dagen de mogelijkheid om het kunstwerk te retourneren als het niet aan uw verwachtingen voldoet. Vergeet niet om onze galerie-impressie op YouTube te bekijken!

Verken de betoverende wereld van kunstenaar Emiliana Cordaro, een in 1967 geboren talent uit Maarssen, die haar kunstopleiding heeft afgerond aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Emiliana excelleert in het creëren van impressionistische olieverfschilderijen die de pracht van diverse landschappen tot leven wekken. Haar inspiratie is gevarieerd, gaande van pittoreske Italiaanse dorpjes tot uitgestrekte Europese veengebieden en alles daartussenin.

In haar kunst staat niet alleen de weergave van de realiteit centraal, maar vooral het vastleggen van de sfeer van het landschap. Ze verandert het landschap in een compositie van vormen, lijnen, kleuren en contrasten. Haar levendige pigmenten roepen herinneringen op aan het latere werk van William Turner. Door de opbouw van verf en pigmenten weet ze beelden te boetseren met een intense atmosfeer, die soms bijna transparant lijkt, waardoor het originele landschap tot leven komt. De rijke toepassing van verf en pigmenten resulteert in schilderijen met een indrukwekkende diepte en textuur, die net als een goede wijn, de tijd nodig hebben om volledig gewaardeerd te worden. Ondanks de onmiskenbare moderniteit van haar werk, straalt het ook een klassieke charme uit, mede dankzij de prachtige ‘Hollandse luchten’.

Bij Amersfoort Art bieden we zowel de mogelijkheid om kunstwerken van Emiliana Cordaro te kopen als te huren. In onze kunstuitleen kunt u een kunstwerk huren, waarbij een deel van de huurprijs wordt gebruikt om een spaartegoed op te bouwen. Met dit tegoed heeft u de vrijheid om het gehuurde kunstwerk aan te schaffen of, als u toe bent aan iets nieuws, een ander kunstwerk te kopen of huren. Onze kunstuitleen is aantrekkelijk voor zowel bedrijven als particulieren. Bezoek onze website voor gedetailleerde informatie over de voorwaarden en ontdek de mogelijkheden van onze kunstuitleen.