I Love The Ground You Walk On.

2.950,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 110 x 110 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 88,50 p/maand
  • U spaart 59,00 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 295,00 rentevrij
Huur voor € 88,50 p/m
Artikelnummer: 67202341 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Ontdek ‘I Love The Ground You Walk On’ door Emiliana Cordaro

Een meesterwerk van olieverf

‘I Love The Ground You Walk On’ is een schitterend olieverfschilderij van de getalenteerde Emiliana Cordaro. Dit kunstwerk is vervaardigd met dikke lagen olieverf, wat resulteert in prachtige texturen en een indrukwekkende diepte. Gespannen op hoogwaardig linnen en met de zijkanten doorgeschilderd, is dit kunstwerk klaar om direct aan uw muur te hangen. Het wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

Bezoek onze galerie of kunstuitleen

U kunt ‘I Love The Ground You Walk On’ bezichtigen in onze galerie in Amersfoort. Daarnaast is het werk beschikbaar in onze kunstuitleen. Als online aankoop uw voorkeur heeft, is dit ook mogelijk. Na het plaatsen van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen.

Over Emiliana Cordaro

Geboren in Maarssen in 1967, heeft Emiliana Cordaro haar studie aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht succesvol afgerond. Ze is een expert in het creëren van impressionistische olieverfschilderijen die de schoonheid van landschappen tot leven brengen. Haar inspiratie komt van de wereld om haar heen, variërend van pittoreske Italiaanse dorpjes tot uitgestrekte Europese veengebieden. Cordaro’s werk overstijgt de loutere weergave van de realiteit; het legt vooral de sfeer van het landschap vast. Haar levendige pigmenten en zorgvuldig aangebrachte verf creëren een intense atmosfeer, vaak met een bijna transparante kwaliteit, waardoor het landschap tot leven komt.

Unieke composities en levendige kleuren

Met levendige pigmenten creëert Emiliana kleuren die doen denken aan het latere werk van William Turner. Door het zorgvuldig aanbrengen van verf en pigmenten in verschillende lagen, weet ze beelden te scheppen met een indrukwekkende diepte en textuur. Haar werk, met zijn moderne toets en klassieke charme, straalt een bijzondere schoonheid uit, mede dankzij de prachtige weergave van ‘Hollandse luchten’.

Kopen of huren bij Amersfoort Art

Bij Amersfoort Art bieden we zowel de mogelijkheid om kunstwerken van Emiliana Cordaro te kopen als te huren. In onze kunstuitleen kunt u kunstwerken huren, waarbij een deel van de huurprijs wordt omgezet in een spaartegoed. Met dit spaartegoed kunt u het gehuurde kunstwerk aanschaffen. Mocht u op zoek zijn naar iets nieuws, dan kunt u met uw spaartegoed een nieuw kunstwerk aanschaffen of een ander kunstwerk huren. De kunstuitleen is een aantrekkelijke optie voor zowel bedrijven als particulieren. Ga naar onze website voor meer informatie over de voorwaarden en ontdek de mogelijkheden van onze kunstuitleen.