Hidden Histories.

3.395,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 130 x 130 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 101,85 p/maand
  • U spaart 67,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 339,50 rentevrij
Huur voor € 101,85 p/m
Artikelnummer: 672023-24 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

‘Hidden Histories’ is een prachtig schilderij van Emiliana Cordaro, vervaardigd met meesterlijke precisie. Dit schilderij is gecreëerd met dikke olieverflagen op hoogwaardig linnen, dat strak op een robuust aluminium frame is gespannen, waardoor het direct gereed is om uw muur te sieren. Het wordt geleverd met een officieel certificaat van echtheid. U kunt het bewonderen in onze galerie in Amersfoort en het is eveneens beschikbaar in onze kunstuitleen. Voor degenen die de voorkeur geven aan online aankoop, bieden we deze mogelijkheid ook. Zodra uw bestelling is geplaatst, zullen we contact met u opnemen om een bezorgafspraak te regelen. Onthoud dat u altijd het recht heeft op 14 dagen bedenktijd. Vergeet niet om een kijkje te nemen in onze galerie-impressie op YouTube.

Geboren in 1967 in Maarssen, heeft Emiliana haar kunstopleiding met succes afgerond aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Emiliana is een meester in het vastleggen van impressionistische olieverfschilderijen die de schoonheid van landschappen tot leven brengen. Haar inspiratie put ze uit de wereld om haar heen, variërend van pittoreske Italiaanse dorpen tot uitgestrekte Europese veengebieden, en alles daartussenin. Haar werk overstijgt de loutere weergave van de realiteit; het vangt vooral de sfeer van het landschap. Ze transformeert het landschap tot een kunstzinnige compositie van vormen, lijnen, kleuren en contrasten. Met levendige pigmenten creëert ze kleuren die doen denken aan het latere werk van William Turner. Door zorgvuldig verf en pigmenten in meerdere lagen aan te brengen, weet ze beelden te creëren met een intense atmosfeer, soms bijna transparant, waardoor het oorspronkelijke landschap tot leven komt. De overvloedige verf en pigmenten resulteren in schilderijen met een indrukwekkende diepte en textuur, die, net als een goede wijn, tijd vergen om volledig te waarderen. Ondanks de onmiskenbaar moderne toets van haar werk, straalt het ook een klassieke charme uit, mede dankzij de prachtige weergave van ‘Hollandse luchten’.

Bij Amersfoort Art bieden we zowel de mogelijkheid om kunstwerken van Emiliana Cordaro te kopen als te huren. In onze kunstuitleen kunt u kunstwerken huren, waarbij een deel van de huurprijs wordt omgezet in een spaartegoed. Met dit spaartegoed kunt u het gehuurde kunstwerk aanschaffen. Mocht u op zoek zijn naar iets nieuws, dan kunt u met uw spaartegoed een nieuw kunstwerk aanschaffen of een ander kunstwerk huren. De kunstuitleen is een aantrekkelijke optie voor zowel bedrijven als particulieren. Ga naar onze website voor meer informatie over de voorwaarden en ontdek de mogelijkheden van onze kunstuitleen.