Emerald Landscape

4.395,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 120 x 200 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 131,85 p/maand
  • U spaart 87,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 439,50 rentevrij
Huur voor € 131,85 p/m
Artikelnummer: 62022-02 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Prachtig figuratief, abstract landschap van Emiliana Cordaro. Uiteraard een unica. Geschilderd met dikke lagen olieverf op topkwaliteit linnen, bespannen op een dik aluminium kwaliteitsframe. Het kunstwerk kan dus zo aan de muur! Wordt geleverd met certificaat van echtheid. Te zien in onze galerie in Amersfoort en beschikbaar in onze kunstuitleen. Het is ook mogelijk dit kunstwerk online aan te kopen. Na ontvangst van de bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour. Bekijk ook eens de galerie-impressie op YouTube

Emiliana Cordaro: Meester van het Landschap

Geboren in Maarssen in 1967, voltooide Emiliana Cordaro haar opleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Haar passie ligt in het creëren van impressionistische olieverfschilderijen die de essentie van landschappen vastleggen. Ze laat zich inspireren door de landschappen, steden en dorpen die ze tijdens haar reizen verkent, variërend van charmante Italiaanse dorpen tot uitgestrekte Europese veengebieden en alles daartussenin.

Voor Emiliana is de sfeer van het landschap van veel groter belang dan een strikte weergave van de realiteit. Ze neemt het landschap en verandert het in een samenstelling van vormen, lijnen, kleuren en contrasten. Door het gebruik van levendige pigmenten weet ze levendige kleuren te creëren, die doen denken aan het latere werk van William Turner. Ze boetseert als het ware met verf en pigment in lagen, vergelijkbaar met klei, en schept zo atmosferische en soms transparante beelden die het oorspronkelijke landschap tot leven brengen. De overvloedige verf en pigmenten zorgen voor schilderijen met een rijke gelaagdheid, die diepte en textuur geven en waarvan je, net als bij het proeven van een voortreffelijke wijn, de tijd moet nemen om ze volledig te waarderen. Ondanks de moderne uitstraling van haar werk behoudt het een klassiek gevoel, mede dankzij de betoverende “Hollandse luchten.”

Overweegt u om een schilderij van Emiliana Cordaro aan te schaffen of wilt u er eerst een tijdje van genieten voordat u beslist?

Bij Amersfoort Art bieden we u de mogelijkheid om kunstwerken van Emiliana Cordaro te kopen en te huren via onze kunstuitleen. Een deel van de huurprijs wordt toegevoegd aan uw spaartegoed, dat u kunt inzetten voor de aankoop van het betreffende kunstwerk. Als u een nieuwe artistieke ervaring zoekt, kunt u uw spaartegoed gebruiken om een ander kunstwerk aan te schaffen of om een ander werk te huren, met behoud van uw spaartegoed. De kunstuitleen is een aantrekkelijke optie, zowel voor bedrijven als particulieren. U vindt meer informatie over de voorwaarden op onze website. Bezoek onze kunstuitleenpagina voor gedetailleerde informatie.