Desperado.

3.895,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 100 x 200 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 116,85 p/maand
  • U spaart 77,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 389,50 rentevrij
Huur voor € 116,85 p/m
Artikelnummer: 67202334 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Schitterend kunstwerk van Emiliana Cordaro, uiteraard een uniek werk. Vervaardigd met dikke lagen olieverf op hoogwaardig linnen, gespannen over een stevig aluminium frame. Dit kunstwerk is direct klaar om aan de muur te worden gehangen! Het wordt geleverd met een certificaat van echtheid en is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Bovendien is het beschikbaar voor kunstuitleen en kan het ook online worden aangeschaft. Zodra u uw bestelling plaatst, nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak te regelen. U heeft altijd 14 dagen retourrecht. Vergeet niet een kijkje te nemen in onze galerie-impressie op YouTube.

Emiliana Cordaro, geboren in Maarssen in 1967, heeft haar opleiding gevolgd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Ze creëert impressionistische olieverfschilderijen van diverse landschappen, geïnspireerd door de plaatsen die ze tijdens haar reizen tegenkomt, van kleine Italiaanse dorpen tot uitgestrekte Europese veengebieden en alles daartussenin.

In Cordaro’s werk staat de sfeer van het landschap centraal, belangrijker dan een exacte weergave van de werkelijkheid. Ze transformeert het landschap in een compositie van vormen, lijnen, kleuren en contrasten. Door het gebruik van levendige pigmenten ontstaan kleuren die doen denken aan het latere werk van William Turner. Het modelleren van verf en pigment in lagen, vergelijkbaar met het bewerken van klei, resulteert in zeer atmosferische en soms transparante beelden, waardoor het oorspronkelijke landschap tot leven komt. De overvloedig aangebrachte verf en pigmenten leiden tot een rijk gelaagd schilderij met diepte en textuur, vergelijkbaar met het waarderen van een goede wijn over de tijd. Hoewel het duidelijk modern is, behoudt het werk een klassiek gevoel, mede dankzij de prachtige ‘Hollandse luchten’.

Bij Amersfoort Art zijn de schilderijen van Emiliana Cordaro te koop en te huur via onze kunstuitleen. Een deel van het huurbedrag wordt gebruikt als opbouw van uw spaartegoed, waarmee u het betreffende kunstwerk kunt aanschaffen. Bent u toe aan iets nieuws? Gebruik uw spaartegoed voor de aankoop van een nieuw kunstwerk of huur een ander werk en neem uw spaartegoed mee! Onze kunstuitleen is zowel interessant voor bedrijven als particulieren. Voor meer informatie en voorwaarden kunt u terecht op onze website. Bezoek onze kunstuitleen voor een uitgebreidere uitleg.