Bog & Swamp.

3.395,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 130 x 130 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 101,85 p/maand
  • U spaart 67,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 339,50 rentevrij
Huur voor € 101,85 p/m
Artikelnummer: 672023-27 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Ontdek ‘Bog & Swamp’ van Emiliana Cordaro

Beleef de betovering van het kunstwerk ‘Bog & Swamp’ (Ven en moeras) door Emiliana Cordaro. Dit indrukwekkende schilderij is gecreëerd met dikke lagen olieverf op een hoogwaardig linnen doek, opgespannen op een stevig aluminium frame, waardoor het direct aan de muur kan worden geplaatst. Het kunstwerk wordt geleverd met een certificaat van echtheid. U kunt ‘Bog & Swamp’ bewonderen in onze galerie in Amersfoort en het is tevens beschikbaar in onze kunstuitleen. Voor online aankopen nemen wij na uw bestelling contact met u op om een bezorgafspraak te regelen.

Over Emiliana Cordaro

Emiliana Cordaro, geboren in Maarssen in 1967, heeft haar studie aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht succesvol afgerond. Ze is een expert in het weergeven van impressionistische olieverfschilderijen die de pracht van landschappen tot leven brengen. Haar inspiratie komt van de wereld om haar heen, variërend van pittoreske Italiaanse dorpjes tot uitgestrekte Europese veengebieden. Haar werk overstijgt de loutere weergave van realiteit; het legt vooral de sfeer van het landschap vast. Emiliana transformeert het landschap in een kunstzinnige compositie van vormen, lijnen, kleuren en contrasten. Met levendige pigmenten creëert ze kleuren die doen denken aan het latere werk van William Turner. Door het zorgvuldig aanbrengen van verf en pigmenten in verschillende lagen, weet ze beelden te scheppen met een intense atmosfeer, soms bijna transparant, waardoor het oorspronkelijke landschap tot leven komt. De overvloedige verf en pigmenten resulteren in schilderijen met een indrukwekkende diepte en textuur, die, net als een goede wijn, tijd nodig hebben om volledig gewaardeerd te worden. Ondanks de onmiskenbaar moderne toets van haar werk, straalt het ook een klassieke charme uit, mede dankzij de prachtige weergave van ‘Hollandse luchten’.

Kopen of huren bij Amersfoort Art

Bij Amersfoort Art bieden we zowel de mogelijkheid om kunstwerken van Emiliana Cordaro te kopen als te huren. In onze kunstuitleen kunt u kunstwerken huren, waarbij een deel van de huurprijs wordt omgezet in een spaartegoed. Met dit spaartegoed kunt u het gehuurde kunstwerk aanschaffen. Mocht u op zoek zijn naar iets nieuws, dan kunt u met uw spaartegoed een nieuw kunstwerk aanschaffen of een ander kunstwerk huren. De kunstuitleen is een aantrekkelijke optie voor zowel bedrijven als particulieren. Ga naar onze website voor meer informatie over de voorwaarden en ontdek de mogelijkheden van onze kunstuitleen.

Vergeet niet een kijkje te nemen in onze galerie-impressie op YouTube.