Blue Earth

3.095,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 120 x 120 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstkoopregeling 10 x 309,50 rentevrij
  • Kunstuitleen 92,85 p/maand
  • U spaart 61,90 p/maand
Huur voor € 92,85 p/m
Artikelnummer: 62022-04 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Blue Earth – Een kunstwerk van Emiliana Cordaro

Over het kunstwerk

Ontdek het adembenemende schilderij Blue Earth van de gerenommeerde kunstenares Emiliana Cordaro. Dit unieke kunstwerk is een prachtig landschap, geschilderd met dikke lagen olieverf op topkwaliteit linnen. Het doek is bespannen op een robuust aluminium kwaliteitsframe, waardoor het direct klaar is om aan de muur te worden gehangen.

Authenticiteit en kwaliteit

Blue Earth wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de authenticiteit van dit unieke kunstwerk garandeert. Emiliana Cordaro staat bekend om haar gebruik van levendige pigmenten en de toepassing van verf in lagen, waardoor haar schilderijen een indrukwekkende diepte en textuur krijgen. Dit werk is een perfecte weerspiegeling van haar techniek en artistieke visie.

Bezoek onze galerie of kunstuitleen

Blue Earth is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort en is ook beschikbaar in onze kunstuitleen. In onze kunstuitleen kunt u het kunstwerk huren en een deel van de huurprijs gebruiken om een spaartegoed op te bouwen. Dit tegoed kunt u later inzetten om het gehuurde kunstwerk aan te schaffen of om een ander kunstwerk te huren. Deze flexibele optie is ideaal voor zowel bedrijven als particulieren.

Online aankoop en bezorging

Het is ook mogelijk om Blue Earth online aan te kopen. Na ontvangst van uw bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour, zodat u met een gerust hart uw aankoop kunt doen.

Over Emiliana Cordaro

Emiliana Cordaro, geboren in Maarssen in 1967, voltooide haar studie aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Ze is een meester in het creëren van impressionistische olieverfschilderijen die de schoonheid van landschappen tot leven brengen. Haar inspiratie komt uit de wereld om haar heen, variërend van pittoreske Italiaanse dorpjes tot uitgestrekte Europese veengebieden. Haar werk draait om het vastleggen van de sfeer van het landschap, waarbij ze het landschap transformeert in een compositie van vormen, lijnen, kleuren en contrasten.

Met Blue Earth brengt Emiliana de intense atmosfeer van het landschap tot leven, waarbij de rijke toepassing van verf en pigmenten resulteert in een schilderij met indrukwekkende diepte en textuur. Dit werk straalt een klassieke charme uit, mede dankzij de prachtige ‘Hollandse luchten’, terwijl het tegelijkertijd onmiskenbaar modern is.

Bekijk ook eens de galerie-impressie op YouTube.