Blue Earth

3.095,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 120 x 120 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 92,85 p/maand
  • U spaart 61,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 309,50 rentevrij
Huur voor € 92,85 p/m
Artikelnummer: 62022-04 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Prachtig landschap van Emiliana Cordaro. Uiteraard een unica. Geschilderd met dikke lagen olieverf op topkwaliteit linnen, bespannen op een dik aluminium kwaliteitsframe. Het kunstwerk kan dus zo aan de muur! Wordt geleverd met certificaat van echtheid. Te zien in onze galerie in Amersfoort en beschikbaar in onze kunstuitleen. Het is ook mogelijk dit kunstwerk online aan te kopen. Na ontvangst van de bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour. Bekijk ook eens de galerie-impressie op YouTube

Ontdek de betoverende kunstwereld van Emiliana Cordaro. Geboren in Maarssen in 1967, voltooide ze haar studie aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Emiliana is een meester in het creëren van impressionistische olieverfschilderijen die de schoonheid van landschappen tot leven brengen. Haar bron van inspiratie is de wereld om haar heen, van pittoreske Italiaanse dorpjes tot uitgestrekte Europese veengebieden, en alles daartussenin.

In haar werk draait het niet alleen om de weergave van de realiteit, maar vooral om het vastleggen van de sfeer van het landschap. Ze transformeert het landschap in een compositie van vormen, lijnen, kleuren en contrasten. Met levendige pigmenten creëert ze kleuren die doen denken aan het latere werk van William Turner. Door de verf en pigmenten in lagen aan te brengen, boetseert ze beelden met een intense atmosfeer, soms bijna transparant, waardoor het oorspronkelijke landschap tot leven komt. De rijke toepassing van verf en pigmenten resulteert in schilderijen met een indrukwekkende diepte en textuur, die, net als een goede wijn, tijd vergen om volledig te waarderen. Hoewel haar werk onmiskenbaar modern is, straalt het ook een klassieke charme uit, mede dankzij de prachtige ‘Hollandse luchten’.

Wilt u een kunstwerk van Emiliana Cordaro kopen of huren? Bij Amersfoort Art bieden we beide mogelijkheden. In onze kunstuitleen kunt u een kunstwerk huren, waarbij een deel van de huurprijs wordt gebruikt om een spaartegoed op te bouwen. Met dit tegoed kunt u het gehuurde kunstwerk aanschaffen. Als u toe bent aan iets nieuws, kunt u met uw spaartegoed een nieuw kunstwerk kopen of een ander kunstwerk huren. De kunstuitleen is een aantrekkelijke optie voor zowel bedrijven als particulieren. Kijk voor meer informatie over de voorwaarden op onze website en ontdek de mogelijkheden van onze kunstuitleen.