All Rivers Run To The Sea (verkocht)

3.895,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 100 x 200 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 116,85 p/maand
  • U spaart 77,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 389,50 rentevrij
Huur voor € 116,85 p/m
Artikelnummer: RIKDM Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

All rivers run to the sea (verkocht) – een kunstwerk van Emiliana Cordaro

Fraai zeegezicht met unieke details

Ontdek het betoverende zeegezicht “All Rivers Run To The Sea” van de gerenommeerde kunstenaar Emiliana Cordaro. Dit unieke kunstwerk is geschilderd met dikke lagen olieverf op topkwaliteit linnen, bespannen op een stevig aluminium kwaliteitsframe. Het schilderij is klaar om direct aan uw muur te hangen en wordt geleverd met een certificaat van echtheid.

Over Emiliana Cordaro

Emiliana Cordaro, geboren in Maarssen in 1967, voltooide haar kunstopleiding aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Als expert in impressionistische olieverfschilderijen brengt Emiliana de schoonheid van landschappen tot leven. Haar inspiratie varieert van schilderachtige Italiaanse dorpen tot uitgestrekte Europese veengebieden en alles daartussenin.

Een samenspel van vormen, kleuren en contrasten

In haar kunst gaat het niet alleen om de weergave van de realiteit, maar vooral om het vastleggen van de sfeer van het landschap. Met levendige pigmenten creëert Emiliana kleuren die herinneren aan het latere werk van William Turner. Door het stapelen van verf en pigmenten boetseert ze beelden met een intense atmosfeer, soms bijna transparant, waardoor het oorspronkelijke landschap tot leven komt. De rijke toepassing van verf en pigmenten resulteert in schilderijen met een indrukwekkende diepte en textuur.

Beschikbaarheid en kunstuitleen

Bij Amersfoort Art bieden we zowel de mogelijkheid om kunstwerken van Emiliana Cordaro te kopen als te huren. In onze kunstuitleen kunt u een kunstwerk huren, waarbij een deel van de huurprijs wordt gebruikt om een spaartegoed op te bouwen. Dit tegoed kunt u gebruiken om het gehuurde kunstwerk aan te schaffen of een ander kunstwerk te huren. De kunstuitleen is een aantrekkelijke optie voor zowel bedrijven als particulieren.

Bezoek onze galerie

“All Rivers Run To The Sea” is te bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Bezoek onze galerie om dit indrukwekkende zeegezicht en andere werken van Emiliana Cordaro te ontdekken. Voor meer informatie over onze kunstuitleen en de voorwaarden, kunt u terecht op onze kunstuitleenpagina.

Galerie-impressie

Bekijk ook eens de galerie-impressie op YouTube en laat u inspireren door de diverse kunstwerken die wij te bieden hebben.