All Rivers Run To The Sea.

3.895,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 100 x 200 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 116,85 p/maand
  • U spaart 77,90 p/maand
  • Kunstkoopregeling 10 X 389,50 rentevrij
Huur voor € 116,85 p/m
Artikelnummer: RIKDM Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Fraai zeegezicht van Emiliana Cordaro. Uiteraard een unica. Geschilderd met dikke lagen olieverf op topkwaliteit linnen, bespannen op een dik aluminium kwaliteitsframe. Het kunstwerk kan dus zo aan de muur! Wordt geleverd met certificaat van echtheid. Te zien in onze galerie in Amersfoort en beschikbaar in onze kunstuitleen. Het is ook mogelijk dit kunstwerk online aan te kopen. Na ontvangst van de bestelling nemen wij contact met u op om een bezorgafspraak in te plannen. U heeft altijd 14 dagen recht van retour. Bekijk ook eens de galerie-impressie op YouTube

Verken de betoverende wereld van kunstenaar Emiliana Cordaro. Geboren in Maarssen in 1967, heeft ze haar kunstopleiding voltooid aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Emiliana is een meester in het creëren van impressionistische olieverfschilderijen die de schoonheid van landschappen tot leven brengen. Haar inspiratiebron is de wereld om haar heen, variërend van schilderachtige Italiaanse dorpen tot uitgestrekte Europese veengebieden en alles daartussenin.

In haar kunst gaat het niet alleen om de weergave van de realiteit, maar vooral om het vastleggen van de sfeer van het landschap. Ze transformeert het landschap in een compositie van vormen, lijnen, kleuren en contrasten. Met levendige pigmenten creëert ze kleuren die herinneren aan het latere werk van William Turner. Door het stapelen van verf en pigmenten boetseert ze beelden met een intense atmosfeer, soms bijna transparant, waardoor het oorspronkelijke landschap tot leven komt. De rijke toepassing van verf en pigmenten resulteert in schilderijen met een indrukwekkende diepte en textuur, die, zoals een goede wijn, tijd vergen om volledig te waarderen. Hoewel haar werk onmiskenbaar modern is, straalt het ook een klassieke charme uit, mede dankzij de prachtige ‘Hollandse luchten’.

Bij Amersfoort Art bieden we zowel de mogelijkheid om kunstwerken van Emiliana Cordaro te kopen als te huren. In onze kunstuitleen kunt u een kunstwerk huren, waarbij een deel van de huurprijs wordt gebruikt om een spaartegoed op te bouwen. Dit tegoed kunt u gebruiken om het gehuurde kunstwerk aan te schaffen. Als u toe bent aan iets nieuws, kunt u met uw spaartegoed een nieuw kunstwerk kopen of een ander kunstwerk huren. De kunstuitleen is een aantrekkelijke optie voor zowel bedrijven als particulieren. Bezoek onze website voor meer informatie over de voorwaarden en ontdek de mogelijkheden van onze kunstuitleen.