Balloon Swan Pink

895,00

  • Techniek Hoogwaardig kunsthars
  • Afmeting 27 x 22 x 19 cm
  • Oplage 500
  • Inclusief Luxe geschenkverpakking
Artikelnummer: BSPL Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Balloon Swan Pink: een kunstwerk van Editions Studio

Exclusieve gelimiteerde editie

De Balloon Swan Pink is een fraai en zeer hoog afgewerkt kunstwerk dat verkrijgbaar is in het formaat 27 x 22 x 19 cm en een gewicht heeft van maar liefst 1,5 kg. Deze exclusieve editie is gelimiteerd tot slechts 500 exemplaren, waardoor elk stuk een verzamelobject is.

Luxe geschenkverpakking en certificaat

Elke Balloon Swan Pink wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking en is voorzien van een certificaat van echtheid. Dit maakt het kunstwerk niet alleen een prachtige aanwinst voor uw eigen collectie, maar ook een perfect geschenk voor kunstliefhebbers.

Vakmanschap en kwaliteit

Afkomstig uit Frankrijk, is Editions Studio uitgegroeid tot een gerenommeerde naam in de kunstwereld. Hun toewijding aan het leveren van kunstwerken van superieure kwaliteit heeft hen een enorme populariteit opgeleverd onder kunstliefhebbers en kenners wereldwijd. De Balloon Swan Pink is een schitterend voorbeeld van hun vakmanschap en oog voor detail.

Een stukje geschiedenis

Editions Studio is bekend om hun iconische series zoals Balloon Dog en Balloon Rabbit (after), die te zien zijn geweest in enkele van de meest prestigieuze galerijen en veilinghuizen over de hele wereld. De Balloon Swan Pink voegt zich bij deze prestigieuze collectie en biedt kunstliefhebbers de kans om een stukje moderne kunstgeschiedenis in huis te halen.

Inspiratie en design

De inspiratie voor de Balloon Swan Pink komt voort uit het werk van enkele van ’s werelds meest iconische kunstenaars uit de 20e en 21e eeuw. Het kunstwerk straalt een aura van elegantie en vakmanschap uit, met een onberispelijk oppervlak dat de kijker uitnodigt tot reflectie en betrokkenheid.

Beperkte oplage

Met slechts 500 exemplaren wereldwijd, is de Balloon Swan Pink een zeldzaam en gewild kunstwerk. Deze gelimiteerde oplage zorgt ervoor dat elk stuk een unieke waarde heeft en een bijzondere toevoeging is aan elke kunstcollectie.

Bestel nu

Voeg de Balloon Swan Pink toe aan uw collectie en geniet van een kunstwerk dat niet alleen visueel adembenemend is, maar ook een rijke achtergrond en betekenis heeft. Bestel nu en ervaar de schoonheid en het vakmanschap van Editions Studio.