Balloon Swan Graphite Black

895,00

  • Techniek Hoogwaardig kunsthars
  • Afmeting 27 x 22x 19 cm
  • Oplage 500
  • Inclusief Luxe geschenkverpakking
Artikelnummer: BSBGL Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Balloon Swan Graphite Black: een kunstwerk van verfijning

en gelimiteerd

De prachtige Balloon Swan Graphite Black is een schitterend kunstwerk dat opvalt door zijn hoogwaardige afwerking. Met een formaat van 27 x 22 x 19 cm en een gewicht van maar liefst 1,5 kg, biedt deze sculptuur een indrukwekkende aanwezigheid in elke ruimte. Deze exclusieve editie is gelimiteerd tot slechts 500 exemplaren, wat het een zeldzaam en waardevol verzamelobject maakt.

Verfijnde presentatie

Elke Balloon Swan Graphite Black wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking, compleet met een certificaat van echtheid. Dit maakt het niet alleen een prachtige aanvulling op uw eigen collectie, maar ook een perfect cadeau voor kunstliefhebbers.

Oorsprong en inspiratie

Afkomstig uit Frankrijk, is Editions Studio een gerenommeerde naam in de kunstwereld. Hun toewijding aan het leveren van kunstwerken van superieure kwaliteit heeft hen een enorme populariteit opgeleverd onder kunstliefhebbers en kenners wereldwijd. De Balloon Swan Graphite Black is een voortzetting van deze traditie, geïnspireerd door enkele van ’s werelds meest iconische kunstenaars uit de 20e en 21e eeuw.

Een symbool van elegantie en vakmanschap

De Balloon Swan Graphite Black weerspiegelt de essentie van elegantie en vakmanschap. Het onberispelijke oppervlak, vrij van enige onvolkomenheden, straalt een aura van verfijning uit. De reflectie van de kijker, vervormd maar toch duidelijk zichtbaar in het gepolijste oppervlak, voegt een element van zelfreferentialiteit en betrokkenheid toe, waardoor een gevoel van verbondenheid met het kunstwerk wordt bevorderd.

Beperkte beschikbaarheid

Met slechts 500 exemplaren beschikbaar, biedt de Balloon Swan Graphite Black een unieke kans om een kunstwerk te bezitten dat zowel visueel verbluffend als cultureel betekenisvol is. Mis deze kans niet om een stukje van deze kunstgeschiedenis in huis te halen.

Waarom kiezen voor Balloon Swan Graphite Black?

– Hoogwaardige afwerking
– Gelimiteerde oplage van 500 exemplaren
– Luxe geschenkverpakking met certificaat van echtheid
– Unieke reflecterende eigenschappen
– Een waardevolle aanvulling op elke kunstcollectie

Ervaar de magie van de Balloon Swan Graphite Black en voeg een vleugje verfijning toe aan uw kunstverzameling.