Balloon Swan Gold

895,00

  • Techniek Hoogwaardig kunsthars
  • Afmeting 27 x 22x 19 cm
  • Oplage 500
  • Inclusief Luxe geschenkverpakking
Artikelnummer: BSGL Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Balloon Swan Gold: een kunstwerk van elegantie en vakmanschap

Exclusieve limited edition

De Balloon Swan Gold is een prachtig kunstwerk dat uitblinkt in zowel ontwerp als afwerking. Met afmetingen van 27 x 22 x 19 cm en een gewicht van 1,5 kg, is deze sculptuur een indrukwekkende toevoeging aan elke kunstcollectie. Deze exclusieve editie is gelimiteerd tot slechts 500 exemplaren, wat de zeldzaamheid en waarde van dit kunstwerk benadrukt.

Luxe presentatie

Elke Balloon Swan Gold wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking, waardoor het niet alleen een visueel spektakel is, maar ook een perfect cadeau voor kunstliefhebbers. Bovendien wordt elk exemplaar vergezeld van een certificaat van echtheid, wat de authenticiteit en exclusiviteit van deze gelimiteerde editie garandeert.

Vakmanschap uit Frankrijk

Afkomstig uit Frankrijk, is Editions Studio een gerenommeerde naam in de kunstwereld. Hun toewijding aan het leveren van kunstwerken van superieure kwaliteit heeft hen een enorme populariteit opgeleverd onder kunstliefhebbers en kenners wereldwijd.

Iconische series

Editions Studio is vooral bekend om hun beroemde series zoals de Balloon Dog en Balloon Rabbit. Deze werken zijn te zien geweest in enkele van de meest prestigieuze galerijen en veilinghuizen over de hele wereld, van Europa tot Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Azië en daarbuiten.

Inspiratie en vakmanschap

De inspiratie voor de werken van Editions Studio komt voort uit enkele van ’s werelds meest iconische kunstenaars uit de 20e en 21e eeuw. Hun kunstwerken, waaronder de Balloon Swan Gold, zijn adembenemend en toch betaalbaar, en verkrijgbaar in beperkte oplages.

Een symbool van vreugde en elegantie

De Balloon Swan Gold belichaamt de essentie van vreugde en elegantie, met een onberispelijk oppervlak dat een aura van vakmanschap uitstraalt. De reflectie van de kijker in het gepolijste oppervlak voegt een element van zelfreferentialiteit en betrokkenheid toe, waardoor een gevoel van verbondenheid met het kunstwerk wordt bevorderd.

Beperkte beschikbaarheid

Met slechts 500 exemplaren wereldwijd, is de Balloon Swan Gold een zeldzaam en waardevol kunstwerk dat elke kunstcollectie verrijkt. Mis deze unieke kans niet om een stukje van deze exclusieve kunstserie in huis te halen.

Ontdek de betoverende wereld van de Balloon Swan Gold en voeg een vleugje elegantie en vakmanschap toe aan je collectie.