Balloon Rabbit Graphite Black

975,00

  • Techniek Sculptuur met zink legering
  • Afmeting 33 cm
  • Oplage 500
  • Inclusief Luxe geschenkverpakking
Artikelnummer: UCAQP-1-1 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Balloon Rabbit Graphite Black: een kunstwerk van moderne kunst

en gelimiteerd

De Balloon Rabbit Graphite Black is een indrukwekkend kunstwerk met een hoogte van 33 cm. Deze sculptuur, vervaardigd met een zinklegering, weegt maar liefst 2,5 kg. Elke Balloon Rabbit wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking en is voorzien van een certificaat van echtheid. Deze exclusieve editie is beperkt tot slechts 500 exemplaren, waardoor het een zeldzaam en waardevol verzamelobject is.

Vakmanschap en kwaliteit

Dit kunstwerk is afkomstig van Editions Studio, een gerenommeerde naam in de kunstwereld. De toewijding van Editions Studio aan het leveren van kunstwerken van superieure kwaliteit heeft hen een enorme populariteit opgeleverd onder kunstliefhebbers en kenners wereldwijd. De Balloon Rabbit Graphite Black is een voorbeeld van hun vakmanschap en oog voor detail, wat resulteert in een prachtig afgewerkt stuk dat de tand des tijds zal doorstaan.

Inspiratie en betekenis

De Balloon Rabbit maakt deel uit van de beroemde serie van Editions Studio, die wereldwijd te zien is geweest in prestigieuze galerijen en veilinghuizen. Deze serie is geïnspireerd door enkele van de meest iconische kunstenaars uit de 20e en 21e eeuw. De Balloon Rabbit roept gevoelens van vreugde, speelsheid en de onschuld van de kindertijd op, wat het een geliefd kunstwerk maakt voor zowel verzamelaars als kunstliefhebbers.

Een geschenk

De Balloon Rabbit Graphite Black wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking, wat het een perfect cadeau maakt voor speciale gelegenheden. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of een ander moment, dit kunstwerk zal zeker indruk maken en gewaardeerd worden door de ontvanger.

Beperkte beschikbaarheid

Met slechts 500 exemplaren wereldwijd is de Balloon Rabbit Graphite Black een zeldzaam kunstwerk dat snel uitverkocht kan raken. Mis deze kans niet om een stuk toe te voegen aan uw kunstcollectie of om een cadeau te geven aan een geliefde.

Over Editions Studio

Editions Studio is uitgegroeid tot een toonaangevende naam in de kunstwereld dankzij hun toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Hun kunstwerken, waaronder de Balloon Rabbit en Balloon Dog series, zijn geliefd bij kunstliefhebbers en verzamelaars over de hele wereld. Met een focus op betaalbare en adembenemende kunstwerken, blijft Editions Studio inspireren en verrassen.

Koop nu uw Balloon Rabbit Graphite Black

Voeg dit exclusieve kunstwerk toe aan uw collectie en geniet van de schoonheid en betekenis die het met zich meebrengt. Bestel vandaag nog uw Balloon Rabbit Graphite Black en ervaar de magie van moderne kunst in uw eigen huis.