Balloon Dog Orange Gold

750,001.195,00

  • Techniek Hoogwaardig kunsthars
  • Oplage 500
  • Inclusief Luxe geschenkverpakking
Artikelnummer: SJMOR-1-1-1 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Balloon Dog Orange Gold: een kunstwerk van Jeff Koons

Deze fraaie, zeer hoog afgewerkte Balloon Dog is verkrijgbaar in formaat L (30 x 30 x 12 cm) en XXL (42 x 47 x 16 cm). De sculptuur wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking en is voorzien van een certificaat van echtheid. Deze exclusieve editie is gelimiteerd tot slechts 500 exemplaren, wat het een verzamelobject maakt.

en gelimiteerd

De Balloon Dog Orange Gold is een exclusieve creatie van Editions Studio, een gerenommeerde naam in de kunstwereld. Met een beperkte oplage van slechts 500 stuks, biedt deze sculptuur niet alleen een visueel spektakel maar ook een waardevolle toevoeging aan elke kunstcollectie.

Hoogwaardige afwerking

Elke Balloon Dog is met de grootste zorg en precisie vervaardigd. De glanzende, reflecterende afwerking vangt het licht op een manier die de omgeving weerspiegelt, waardoor een dynamisch en interactief kunstwerk ontstaat. De kwaliteit van de afwerking maakt dit kunstwerk een tijdloze toevoeging aan elk interieur.

Een eerbetoon aan vreugde en speelsheid

De Balloon Dog van Jeff Koons is een iconisch symbool van vreugde en speelsheid. Het ontwerp is geïnspireerd op de opgeblazen ballonhonden die vaak te vinden zijn op kermissen en verjaardagsfeestjes. Deze sculptuur vangt de essentie van kinderlijke onschuld en feestelijkheid, waardoor het een blijvende indruk achterlaat bij elke toeschouwer.

Certificaat van echtheid

Elke Balloon Dog Orange Gold wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de exclusiviteit en authenticiteit van het kunstwerk garandeert. Dit maakt het niet alleen een prachtig decoratief stuk, maar ook een waardevolle investering.

Een prachtig geschenk

De Balloon Dog wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking, wat het een perfect cadeau maakt voor kunstliefhebbers en verzamelaars. Of het nu gaat om een verjaardag, jubileum of een andere speciale gelegenheid, deze sculptuur zal zeker indruk maken.

Beperkte oplage

Met slechts 500 exemplaren wereldwijd is de Balloon Dog Orange Gold een zeldzaam en gewild kunstwerk. Mis deze kans niet om een stuk van Jeff Koons aan je collectie toe te voegen.

Bestel nu

Voeg deze prachtige Balloon Dog Orange Gold toe aan je kunstcollectie en geniet van een kunstwerk dat zowel visueel verbluffend als cultureel betekenisvol is. Bestel vandaag nog en ontvang een kunstwerk dat je interieur naar een hoger niveau tilt.