Café I

625,00850,00

  • Techniek Olieverf op linnen
  • Afmeting 100 x 100 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstuitleen 18,75 p/maand
  • U spaart 12,50 p/maand
Huur voor € 18,75 p/m
Artikelnummer: BIXRL-1 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Ontdek het kunstwerk ‘Café I’ van Caspar van Houten

Verfraai uw interieur met het prachtige originele schilderij ‘Café I’ van de getalenteerde Belgische kunstenaar Caspar van Houten. Dit unieke stuk is geschilderd op hoogwaardig linnen, waarbij de zijkanten zorgvuldig zijn meegeschilderd voor een naadloze uitstraling. Het schilderij is voorzien van een ophangsysteem, waardoor het direct aan de muur gehangen kan worden. Voor een extra verfijnde presentatie kunt u ervoor kiezen om het kunstwerk te laten inlijsten in een strakke, zwarte baklijst.

Authenticiteit en bezichtiging

Elk kunstwerk van Caspar van Houten wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de authenticiteit van uw aankoop garandeert. ‘Café I’ is te bezichtigen in onze galerie in Amersfoort en is tevens beschikbaar via onze kunstuitleen. Daarnaast is het mogelijk om dit schilderij eenvoudig online aan te kopen.

Over de kunstenaar

Caspar van Houten (Antwerpen, 1966) is een gerespecteerde Belgische kunstenaar die trouw is gebleven aan zijn Vlaamse roots. Na zijn academische opleiding koos hij aanvankelijk voor een carrière als docent beeldende vakken in het voortgezet onderwijs en later als grafisch vormgever bij diverse bedrijven. De afgelopen jaren heeft hij zich volledig gericht op de schilderkunst, wat heeft geleid tot een significante ontwikkeling in zijn werk.

Kenmerkende stijl

Caspar van Houten heeft een duidelijk herkenbare signatuur ontwikkeld, gekenmerkt door simpele vormen, stevige contouren en het gebruik van heldere, felle kleuren. Deze elementen maken zijn werk uniek en direct herkenbaar. Zijn toewijding aan de schilderkunst en zijn oog voor detail komen prachtig tot uiting in het schilderij ‘Café I’.

Bezoek onze galerie in Amersfoort om dit indrukwekkende kunstwerk in het echt te bewonderen of bekijk het online via onze webshop. ‘Café I’ van Caspar van Houten is een waardevolle toevoeging aan elke kunstcollectie.