Love

2.250,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 106 x 106 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Kunstkoopregeling 10 x 225,00 rentevrij
  • Kunstuitleen 67,50 p/maand
  • U spaart 45,00 p/maand
  • Inclusief Witte baklijst
Huur voor € 67,50 p/m
Artikelnummer: RJCMR Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

Love – een kunstwerk van Casimiro Pérez

‘Love’ is een prachtig kunstwerk gecreëerd door de getalenteerde kunstenaar Casimiro Pérez. Dit schilderij trekt direct de aandacht met zijn gedurfde en dikke penseelstreken, waardoor het lijkt alsof het kunstwerk tot leven komt voor je ogen. Dit unieke exemplaar wordt geleverd in een moderne, strakke witte baklijst en is voorzien van een certificaat van echtheid.

Beschikbaarheid en kunstuitleen

Je kunt ‘Love’ eenvoudig in huis halen via onze kunstuitleenservice, maar het is ook direct beschikbaar voor aankoop online. Zodra we je bestelling ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een bezorgafspraak te regelen. Zo kun je snel genieten van dit prachtige kunstwerk.

Over de kunstenaar: Casimiro Pérez

Casimiro Pérez, geboren in Alcoy in 1959, is een Spaanse kunstenaar met een indrukwekkend artistiek traject. Hij studeerde aan de School of Fine Arts in Alcoy en verhuisde later naar Valencia, waar hij in aanraking kwam met de kunst van Juan Genovés Candel. Geïnspireerd door diens werk ontwikkelde Casimiro zijn eigen unieke stijl, waarin hij gebruikmaakt van driedimensionale mixed-media technieken. Zijn kunstwerken zijn speels, kleurrijk en bevatten vaak kleine 3D-figuurtjes die een glimlach op je gezicht zullen toveren.

Internationale erkenning en tentoonstellingen

Met jarenlange ervaring heeft Casimiro Pérez deelgenomen aan diverse tentoonstellingen over de hele wereld. Zijn kunstwerken maken deel uit van zowel openbare als particuliere collecties en hebben internationale erkenning gekregen. Hij heeft geëxposeerd in landen zoals Engeland, de Verenigde Staten en Canada. Amersfoort Art is trots om de kunstwerken van Casimiro Pérez in onze collectie op te nemen, en ze zijn beschikbaar in onze kunstuitleen.

Neem contact op voor buitenlandse bestellingen

Voor buitenlandse bestellingen kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder om dit unieke kunstwerk, ‘Love’, naar jouw locatie te verzenden.