Love

2.250,00

  • Techniek Acryl op linnen
  • Afmeting 106 x 106 cm
  • Oplage Unica
  • Kunstuitleen 67,50 p/maand
  • U spaart 45,00 p/maand
  • Inclusief Witte baklijst
  • Kunstkoopregeling 10 X 225,00 rentevrij
Huur voor € 67,50 p/m
Artikelnummer: RJCMR Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis
Uitleg over kunstuitleenBekijken

Beschrijving

‘Love’ is een prachtig kunstwerk gemaakt door de getalenteerde kunstenaar Casimiro Pérez. Zijn schilderij springt direct in het oog dankzij de gedurfde en dikke penseelstreken, waardoor het lijkt alsof het kunstwerk tot leven komt voor je ogen. Dit kunstwerk is een uniek exemplaar en wordt geleverd in een moderne, strakke witte baklijst, compleet met een certificaat van echtheid. Neem voor buitenlandse bestellingen contact met ons op.

Je kunt ‘Love’ in huis halen middels onze kunstuitleen, maar het is ook beschikbaar voor aankoop online. Zodra we je bestelling ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een bezorgafspraak te regelen. De levertijd bedraagt slechts 1-2 werkdagen, zodat je snel van dit prachtige kunstwerk kunt genieten.

Casimiro Pérez, geboren in Alcoy in 1959, is een Spaanse kunstenaar met een indrukwekkend artistiek traject. Hij studeerde aan de School of Fine Arts in Alcoy en verhuisde later naar Valencia, waar hij in aanraking kwam met de kunst van Juan Genovés Candel. Geïnspireerd door diens werk ontwikkelde Casimiro zijn eigen unieke stijl, waarin hij gebruikmaakt van driedimensionale mixed-media technieken. Zijn kunstwerken zijn speels, kleurrijk en bevatten vaak kleine 3D-figuurtjes die een glimlach op je gezicht zullen toveren.

Met jarenlange ervaring heeft Casimiro Pérez deelgenomen aan diverse tentoonstellingen over de hele wereld en zijn kunstwerken maken deel uit van zowel openbare als particuliere collecties. Zijn werk heeft internationale erkenning gekregen, met exposities in landen zoals Engeland, de Verenigde Staten en Canada. Amersfoort Art is trots om de kunstwerken van Casimiro Pérez in onze collectie op te nemen, en ze zijn beschikbaar in onze kunstuitleen.