Garden of Eden (verkocht)

4.500,00

  • Techniek Bloemen/vlinders
  • Afmeting 30 x 50 x 90 cm
  • Oplage Unica
Artikelnummer: UGFWG-1 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Garden of Eden: een uniek kunstwerk van Carolien Bosch

Een bijzondere compositie van echte vlinders

Garden of Eden is een adembenemend kunstwerk van de getalenteerde kunstenares Carolien Bosch. Dit unieke stuk onderscheidt zich door een zeer fraaie compositie van echte vlinders, zorgvuldig gerangschikt om een visueel spektakel te creëren.

Uniek en authentiek

Dit kunstwerk is een absoluut unicum en wordt geleverd met een certificaat van echtheid, wat de authenticiteit en exclusiviteit ervan garandeert. Het is een waar pronkstuk voor elke kunstverzamelaar of liefhebber van bijzondere kunst.

Hoogwaardige presentatie

Garden of Eden wordt tentoongesteld in een hoogwaardige acrylic box met een indrukwekkend formaat van 30x50x90cm. Deze presentatie zorgt ervoor dat de delicate vlinders optimaal tot hun recht komen en beschermd blijven.

Bezoek onze galerie in Amersfoort

Vanwege de complexiteit en de details van dit kunstwerk, is het moeilijk om de pracht ervan volledig vast te leggen op foto. Wij nodigen je daarom van harte uit om Garden of Eden in levende lijve te bewonderen in onze galerie in Amersfoort. Hoewel dit specifieke kunstwerk inmiddels is verkocht, kun je bij ons altijd genieten van een uitgebreide collectie unieke en bijzondere werken.