Autumn (verkocht)

4.500,00

  • Techniek Bloemen/vlinders
  • Afmeting 30 x 50 x 90 cm
  • Oplage Unica
  • Levertijd 1-3 werkdagen
Artikelnummer: UGFWG-1-1 Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Autumn: een uniek kunstwerk van Carolien Bosch

Bijzondere compositie van echte vlinders

Autumn is een uitzonderlijk kunstwerk gecreëerd door de getalenteerde Carolien Bosch. Dit kunstwerk onderscheidt zich door de prachtige en zorgvuldig samengestelde compositie van echte vlinders, wat het een unieke en fascinerende uitstraling geeft.

Uniek en authentiek

Elk exemplaar van Autumn is uniek en wordt geleverd met een certificaat van echtheid. Dit garandeert niet alleen de authenticiteit van het kunstwerk, maar ook de exclusiviteit ervan. Met Autumn haal je een bijzonder en waardevol stuk in huis dat je interieur een artistieke en unieke touch geeft.

Hoogwaardige presentatie

Autumn wordt tentoongesteld in een high-end acrylic box met een formaat van 30x50x90 cm. Deze hoogwaardige presentatiebox beschermt het kunstwerk en zorgt ervoor dat het in optimale staat blijft. De box draagt bovendien bij aan de moderne en elegante uitstraling van het kunstwerk.

Bezoek onze galerie in Amersfoort

Vanwege de complexiteit en het unieke karakter van Autumn is het moeilijk om de schoonheid van dit kunstwerk volledig vast te leggen op foto’s. Daarom nodigen we je van harte uit om dit bijzondere kunstwerk in onze galerie in Amersfoort te komen bewonderen. Hoewel Autumn inmiddels is verkocht, hebben we een uitgebreide collectie kunstwerken die je in onze galerie kunt ontdekken.