I Want You

175,00

  • Techniek Liquid gloss
  • Afmeting 31 cm
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis verzending Binnen Nederland
Artikelnummer: WRSAT-1-1 Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Art Candy Toffee – I Want You door Ad van Hassel

Ontdek de betoverende charme van Art Candy Toffee – I Want You, een schitterend kunstwerk gecreëerd door de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ad van Hassel. Dit prachtige beeld is vervaardigd met liquid gloss, wat zorgt voor een oogverblindend hoogglans effect. Het kunstwerk is stijlvol geplaatst op een RVS sokkel en heeft een hoogte van 33 cm. Het wordt geleverd in een fraaie geschenkverpakking, perfect om cadeau te geven of om jezelf te verwennen.

Bezoek onze galerie

Wilt u dit beeld in het echt bewonderen? Breng dan een bezoek aan onze galerie op het Prinses Julianaplein 66 in Amersfoort. Hier kunt u de verfijnde details en de schitterende afwerking van dit kunstwerk van dichtbij ervaren.

Op zoek naar een grotere maat?

Heeft u interesse in een grotere uitvoering van dit kunstwerk? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder met uw wensen.

Over de kunstenaar: Ad van Hassel

Ad van Hassel (Roosendaal, 1953) is een veelzijdige Nederlandse kunstenaar die zijn carrière in 1980 begon met schilderen, na verschillende creatieve disciplines te hebben verkend. In 1983 opende hij twee exclusieve galeries in de hotels Sonesta en Krasnapolsky in Amsterdam. Sinds 1990 heeft Ad zich gespecialiseerd in zeefdrukken, niet alleen voor zijn eigen werk, maar ook voor dat van andere kunstenaars. Hij was onder andere 12 jaar de vaste drukker van Herman Brood en werkte samen met kunstenaars zoals Corneille, Jan Cremer, Rob Scholte, Shunyam en Peter Diem.

Na het overlijden van grootheden als Herman Brood en Corneille, richtte Ad zijn expertise op een nieuwe techniek: het CNC lasersnijden en frezen van diverse materialen. Hiermee creëert hij waanzinnig gekleurde sculpturen die wereldwijd geliefd zijn bij kunstliefhebbers. De vraag naar zijn huidige kunstwerken is groot en ze vinden hun weg naar verzamelaars in zowel binnen- als buitenland.