Warhol Campbell’s

175,00

  • Techniek Liquid gloss
  • Afmeting 33 cm
Artikelnummer: QVWVW Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Warhol Campbell’s – een iconisch kunstwerk door Ad van Hassel

Ontdek de unieke charme van de Warhol Campbell’s Fashion, een prachtig beeldhouwwerk gecreëerd door de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ad van Hassel. Dit kunstwerk combineert de iconische afbeelding van Andy Warhol’s Campbell’s soepblik met de moderne esthetiek van liquid gloss, wat resulteert in een schitterend hoogglans effect. Het beeld is zorgvuldig geplaatst op een roestvrijstalen sokkel en heeft een indrukwekkende hoogte van 33 cm.

Bezoek onze galerie

Wilt u dit kunstwerk in het echt bewonderen? Bezoek dan onze galerie op het Prinses Julianaplein 66 in Amersfoort. Hier kunt u de verfijnde details en de glans van het beeld van dichtbij ervaren.

Op zoek naar een grotere maat?

Heeft u interesse in een grotere versie van dit kunstwerk? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag verder met uw specifieke wensen.

Over de kunstenaar: Ad van Hassel

Ad van Hassel, geboren in Roosendaal in 1953, is een veelzijdige Nederlandse kunstenaar die zijn carrière begon in 1980. Na het doorlopen van diverse creatieve disciplines, opende hij in 1983 twee exclusieve galeries in de hotels Sonesta en Krasnapolsky in Amsterdam. Sinds 1990 heeft Ad zich toegelegd op de zeefdruktechniek, zowel voor zijn eigen werk als voor dat van andere kunstenaars. Hij was onder andere de vaste drukker van Herman Brood gedurende 12 jaar en werkte samen met kunstenaars zoals Corneille, Jan Cremer, Rob Scholte, Shunyam en Peter Diem.

Na het overlijden van grootheden als Herman Brood en Corneille, heeft Ad zijn expertise gericht op een nieuwe techniek: CNC lasersnijden en frezen van diverse materialen. Deze innovatieve aanpak heeft geleid tot de creatie van kleurrijke sculpturen die wereldwijd geliefd zijn bij kunstliefhebbers.

Ontdek de tijdloze allure van de Warhol Campbell’s en voeg een stukje iconische kunst toe aan uw collectie.