USA Old 100 Dollar

175,00

  • Techniek Liquid gloss
  • Afmeting 33 cm
Artikelnummer: KAVRQ Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord

Beschrijving

Art Candy Toffee – USA Old 100 Dollar

Uniek kunstwerk van Ad van Hassel

Art Candy Toffee – USA Old 100 Dollar is een prachtig beeldhouwwerk gecreëerd door de gerenommeerde Nederlandse kunstenaar Ad van Hassel. Dit kunstwerk toont een oud 100 dollar biljet, kunstig gevouwen en afgewerkt met een hoogglans liquid gloss effect voor een schitterende uitstraling.

Hoogwaardige materialen en afwerking

Het beeld is zorgvuldig vervaardigd en staat stevig op een roestvrijstalen sokkel, wat zorgt voor een moderne en elegante presentatie. Met een hoogte van 33 cm is dit kunstwerk een opvallende toevoeging aan elk interieur. Bovendien wordt het geleverd in een stijlvolle houten geschenkdoos, wat het perfect maakt als cadeau voor kunstliefhebbers.

Bezoek onze galerie in Amersfoort

Wilt u dit prachtige kunstwerk in het echt bewonderen? Bezoek dan onze galerie op het Prinses Julianaplein 66 in Amersfoort. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.

Op zoek naar een grotere maat?

Bent u geïnteresseerd in een grotere versie van dit kunstwerk? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag bij het vinden van het perfecte kunstwerk dat aan uw wensen voldoet.

Over de kunstenaar

Ad van Hassel, geboren in 1953 in Roosendaal, begon zijn artistieke carrière in 1980. Na jaren van experimenteren met verschillende creatieve disciplines, opende hij in 1983 twee exclusieve galeries in de hotels Sonesta en Krasnapolsky in Amsterdam. Sinds 1990 is hij een expert in de zeefdruktechniek, niet alleen voor zijn eigen werk, maar ook voor dat van andere bekende kunstenaars zoals Herman Brood, Corneille, Jan Cremer, Rob Scholte, Shunyam en Peter Diem.

Innovatie en vakmanschap

Na het overlijden van grootheden als Herman Brood en Corneille, richtte Ad van Hassel zijn vakmanschap op nieuwe technologieën zoals CNC lasersnijden en frezen. Deze technieken gebruikt hij om zijn kleurrijke en unieke sculpturen te creëren, die wereldwijd geliefd zijn bij kunstverzamelaars.

Ontdek de magie van Ad van Hassel’s werk en voeg een stukje exclusieve kunst toe aan uw collectie met de Art Candy Toffee – USA Old 100 Dollar.