Roy Liechtenstein – That Girl Is Mine

175,00

  • Techniek Liquid gloss
  • Afmeting 33 cm
Artikelnummer: BHZDB Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Roy Liechtenstein – That Girl Is Mine

kunstwerk van Ad van Hassel

Roy Liechtenstein – That Girl Is Mine! is een prachtig beeldhouwwerk gemaakt door de gerenommeerde kunstenaar Ad van Hassel. Dit kunstwerk is een lust voor het oog, met bekende afbeeldingen van Roy Liechtenstein die op een bijzondere manier zijn verwerkt. De Art Candy Toffee is vervaardigd van liquid gloss, wat zorgt voor een schitterend hoogglans effect. Het beeld staat stevig op een roestvrijstalen sokkel en heeft een hoogte van 33 cm. Bovendien wordt het kunstwerk geleverd in een elegante houten geschenkdoos, waardoor het ook een perfect cadeau is voor kunstliefhebbers.

Bezoek onze galerie in Amersfoort

Wilt u dit kunstwerk in het echt bewonderen? Bezoek dan onze galerie op het Prinses Julianaplein 66 in Amersfoort. Hier kunt u het vakmanschap van Ad van Hassel van dichtbij bekijken en de details van Roy Liechtenstein – That Girl Is Mine! volledig in u opnemen.

Op zoek naar een grotere maat?

Heeft u interesse in een grotere maat van dit kunstwerk? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag verder.

Over de kunstenaar: Ad van Hassel

Ad van Hassel (Roosendaal, 1953) is een Nederlandse kunstenaar die in 1980 begon met schilderen, na jaren verschillende creatieve disciplines te hebben doorlopen. In 1983 opende hij twee exclusieve galeries in de hotels Sonesta en Krasnapolsky in Amsterdam. Sinds 1990 maakt Ad gebruik van zeefdrukken, zowel voor zijn eigen werk als voor dat van andere kunstenaars. Hij was 12 jaar lang de vaste drukker van Herman Brood en werkte ook samen met andere grote namen zoals Corneille, Jan Cremer, Rob Scholte, Shunyam en Peter Diem.

Na het overlijden van grootheden als Herman Brood en Corneille richtte Ad zijn expertise op een nieuwe techniek: het CNC-lasersnijden en frezen van diverse materialen. Hiermee creëert hij de waanzinnig gekleurde sculpturen die vandaag de dag zeer gewild zijn bij kunstliefhebbers in binnen- en buitenland.