Rolex

175,00

  • Techniek Liquid gloss
  • Afmeting 33 cm
Artikelnummer: ZTXGU Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Art Candy Toffee – Rolex

Uniek kunstwerk door Michael Daniels

Art Candy Toffee – Rolex is een prachtig beeldhouwwerk gecreëerd door de gerenommeerde kunstenaar Michael Daniels. Dit kunstwerk is een verfijnde combinatie van vakmanschap en luxe, waarin het iconische Rolex-logo op een unieke manier is verwerkt. Het beeld is een must-have voor zowel Rolex- als luxeliefhebbers en maakt een perfect cadeau.

Hoogwaardige materialen en afwerking

Het beeld is vervaardigd uit liquid gloss, wat zorgt voor een schitterend hoogglanseffect. Het kunstwerk staat op een duurzame RVS sokkel en heeft een hoogte van 33 cm. Elk exemplaar wordt zorgvuldig verpakt in een stijlvolle geschenkdoos, wat de exclusiviteit van dit kunstwerk benadrukt.

Bezoek onze galerie

Wilt u dit beeld in het echt bewonderen? Bezoek dan onze galerie op het Prinses Julianaplein 66 in Amersfoort. Hier kunt u de verfijnde details en het vakmanschap van dichtbij ervaren.

Op zoek naar een grotere maat?

Heeft u interesse in een grotere versie van dit kunstwerk? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Over de kunstenaar

Michael Daniels (geb. 1976) is een vooraanstaand Pop Art kunstenaar die voortdurend zijn grenzen verlegt. Zijn stijl wordt gekenmerkt door opvallende en nauwkeurig uitgewerkte Pop Art beelden, geïnspireerd door zowel het heden als het verleden. Met zijn kleurrijke en intrigerende creaties heeft hij al vele harten veroverd, zowel in Nederland als internationaal.