Piet Mondriaan

175,00675,00

  • Techniek Liquid gloss
Artikelnummer: ZTTAH Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Art Candy Toffee – Piet Mondriaan is een mooi beeld gemaakt door Ad van Hassel. Het betreft een fraai afgewerkt beeld met het wereldberoemde ontwerp van de Nederlandse kunstenaar Piet Mondriaan. Een geweldig geschenk voor iedere kunstliefhebber! De Art Candy Toffee is gemaakt van liquid gloss voor een mooi, hoogglans effect en is geplaatst op een RVS sokkel. Verkrijgbaar formaten 33cm, 45cm en 70cm en te zien in onze galerie in Amersfoort. Voor 12.00 uur besteld > volgende werkdag in huis. Gratis verzending in Nederland (België €8,95).

Dit beeld in het echt zien? Bezoek onze galerie op het Prinses Julianaplein 66 in Amersfoort.

Op zoek naar een grotere maat? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden!

Ad van Hassel (Roosendaal 1953) is een Nederlandse kunstenaar die in 1980 begon met schilderen, na jaren verschillende creatieve disciplines doorlopen te hebben. Hij begon in 1983 twee exclusieve galeries in de hotels Sonesta en Krasnapolsky in Amsterdam. Sinds 1990 gebruikt Ad de zeefdruk, niet alleen voor zijn eigen werk, maar ook voor het werk van andere kunstenaars. Zo was hij 12 jaar de vaste drukker van Herman Brood, maar ook anderen zoals Corneille, Jan Cremer, Rob Scholte, Shunyam en Peter Diem maakten van zijn ambachtelijke vakkennis gebruik.

Na het overlijden van grootheden als Herman Brood en Corneille richtte Ad zijn kennis en specialiteit op een nieuwe techniek, het CNC lasersnijden en frezen van diverse materialen waarmee de waanzinnige gekleurde sculpturen gemaakt worden. De vraag naar de kunstwerken die Ad momenteel maakt is bijzonder groot en vinden hun weg naar kunstliefhebbers in binnen- en buitenland.