Marilyn Monroe II

175,00

  • Techniek Liquid gloss
  • Afmeting 33 cm
Artikelnummer: FFJCT Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Art Candy Toffee – Marilyn Monroe II

Een kunstwerk van Ad van Hassel

Art Candy Toffee – Marilyn Monroe II is een prachtig beeldhouwwerk gemaakt door de gerenommeerde kunstenaar Ad van Hassel. Dit kunstwerk is een eerbetoon aan de iconische actrice Marilyn Monroe en is vervaardigd met oog voor detail en vakmanschap. Het beeld is afgewerkt met liquid gloss, wat zorgt voor een schitterend hoogglans effect, en is geplaatst op een elegante RVS sokkel.

Specificaties van het kunstwerk

  • Hoogte: 33 cm
  • Materiaal: Liquid gloss en RVS
  • Verpakking: Fraaie houten geschenkdoos

Bezoek onze galerie

Wilt u dit beeld in het echt bewonderen? Bezoek dan onze galerie op het Prinses Julianaplein 66 in Amersfoort. Hier kunt u niet alleen dit prachtige kunstwerk zien, maar ook vele andere unieke stukken uit onze collectie.

Maatwerk en contact

Op zoek naar een grotere maat of een specifieke uitvoering? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden! Wij helpen u graag verder.

Over de kunstenaar

Ad van Hassel (Roosendaal, 1953) is een Nederlandse kunstenaar die zijn carrière in 1980 begon met schilderen. Na jaren van creatieve ontwikkeling opende hij in 1983 twee exclusieve galeries in de hotels Sonesta en Krasnapolsky in Amsterdam. Sinds 1990 maakt Ad gebruik van de zeefdruktechniek, niet alleen voor zijn eigen werk, maar ook voor dat van andere kunstenaars. Hij was onder andere de vaste drukker van Herman Brood gedurende 12 jaar, en werkte ook samen met artiesten zoals Corneille, Jan Cremer, Rob Scholte, Shunyam en Peter Diem.

Na het overlijden van grootheden als Herman Brood en Corneille, richtte Ad zijn expertise op een nieuwe techniek: CNC lasersnijden en frezen van diverse materialen. Deze techniek stelt hem in staat om waanzinnige, kleurrijke sculpturen te creëren die geliefd zijn bij kunstliefhebbers over de hele wereld.