Marilyn Monroe

175,00

  • Techniek Liquid gloss
  • Afmeting 33 cm
Artikelnummer: PZXXQ Categorieën: ,
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Marilyn Monroe – Art Candy Toffee door Ad van Hassel

Beschrijving van het kunstwerk

De Art Candy Toffee – Pakket voor Marilyn is een prachtig beeldhouwwerk gecreëerd door de gerenommeerde kunstenaar Ad van Hassel. Dit kunstwerk toont een verfijnd afgewerkt beeld met de afbeelding van een postpakket voor de iconische Marilyn Monroe. De Art Candy Toffee is vervaardigd met liquid gloss, wat zorgt voor een schitterend hoogglans effect, en is geplaatst op een stijlvolle RVS sokkel. Het beeld heeft een hoogte van 33 cm en wordt geleverd in een elegante houten geschenkdoos.

Bezoek onze galerie

Wilt u dit beeld in het echt bewonderen? Bezoek dan onze galerie op het Prinses Julianaplein 66 in Amersfoort. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te ontvangen en u meer te vertellen over dit unieke kunstwerk.

Op zoek naar een grotere maat?

Bent u geïnteresseerd in een grotere uitvoering van dit kunstwerk? Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Over de kunstenaar Ad van Hassel

Ad van Hassel (Roosendaal, 1953) is een veelzijdige Nederlandse kunstenaar die zijn carrière in 1980 begon met schilderen, na diverse creatieve disciplines te hebben verkend. In 1983 opende hij twee exclusieve galeries in de hotels Sonesta en Krasnapolsky in Amsterdam. Sinds 1990 heeft Ad zich gespecialiseerd in zeefdrukken, zowel voor zijn eigen werk als voor dat van andere kunstenaars. Hij was onder andere 12 jaar de vaste drukker van Herman Brood en werkte ook samen met kunstenaars als Corneille, Jan Cremer, Rob Scholte, Shunyam en Peter Diem.

Na het overlijden van grootheden als Herman Brood en Corneille, heeft Ad zijn expertise gericht op nieuwe technieken zoals CNC lasersnijden en frezen van diverse materialen. Hiermee creëert hij de kleurrijke sculpturen die tegenwoordig zeer gewild zijn bij kunstliefhebbers in binnen- en buitenland.