Luxury Fashion

175,00

  • Techniek Liquid gloss
  • Afmeting 33 cm
Artikelnummer: GQBFW Categorie:
Stel een vraagSnel antwoord
Ontvang een gepersonaliseerde preview op jouw muur!Gratis

Beschrijving

Luxury Fashion door Michael Daniels

Ontdek de betoverende wereld van Luxury Fashion, een kunstwerk van de gerenommeerde kunstenaar Michael Daniels. Dit prachtige kunstwerk, onderdeel van de Art Candy Toffee collectie, combineert de allure van luxueuze merken met de verfijning van moderne kunst.

Unieke kenmerken

Luxury Fashion is vervaardigd met liquid gloss, wat zorgt voor een schitterend hoogglans effect. Het kunstwerk is zorgvuldig afgewerkt en geplaatst op een elegante RVS sokkel, wat het geheel een moderne en stijlvolle uitstraling geeft. Met een hoogte van 33 cm is dit beeld een opvallend en indrukwekkend stuk in elke ruimte.

Verpakking en presentatie

Dit kunstwerk wordt geleverd in een luxe geschenkdoos, wat het niet alleen een prachtig item voor uw eigen interieur maakt, maar ook een perfect cadeau voor kunstliefhebbers.

Bezoek onze galerie

Wilt u Luxury Fashion in het echt bewonderen? Bezoek dan onze galerie op het Prinses Julianaplein 66 in Amersfoort. Hier kunt u dit en vele andere kunstwerken van dichtbij bekijken.

Op zoek naar een grotere maat?

Heeft u interesse in een groter formaat van dit kunstwerk? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Over de kunstenaar

Michael Daniels (geb. 1976) is een Pop Art kunstenaar die bekend staat om zijn gedurfde en nauwkeurig uitgewerkte creaties. Zijn werk, dat elementen uit zowel het heden als het verleden combineert, heeft wereldwijd vele harten veroverd dankzij zijn kleurrijke en pakkende stijl.

Ervaar de magie van Luxury Fashion en voeg een vleugje luxe toe aan uw collectie met dit unieke kunstwerk van Michael Daniels.